Големият холивудски актьор Ал Пачино смята, че Тимъти Шаламе е

...
Големият холивудски актьор Ал Пачино смята, че Тимъти Шаламе е
Коментари Харесай

Ал Пачино иска Тимъти Шаламе да играе младия му персонаж в Жега 2

Големият холивудски артист Ал Пачино счита, че Тимъти Шаламе е идеалният избор да играе по-млада версия на персонажа му в вероятно продължение на престъпната драма " Жега ", заяви Контактмюзик.

Актьорът деец се превъплъщава в ролята на завладяващия служител на реда лейтенант Винсънт Хана, който търси основния нарушител Нийл Макколи (Робърт Де Ниро) и неговата тайфа в трилъра на сценариста и режисьора Майкъл Ман.

Ман е написал разказ, чието деяние се развива преди и след събитията в трилъра от 1995 година, напомня Българска телеграфна агенция.

Според 82-годишния Пачино младият му сътрудник Шаламе ( " Призови ме с твоето име ", " Дюн " ) би бил съвършен за основната роля, в случай че продължението бъде филмирано. Запитан кого би желал да види в облика на младия Винсънт, Ал Пачино дава отговор: " Тимъти Шаламе. Имам поради, той е превъзходен артист и наподобява ужасно ".

Пачино и Робърт де Ниро, дружно с продуцента Арт Линсън, участваха в края на предходната седмица на ретроспективна прожекция на " Жега " в Ню Йорк в границите на кинофестивала " Трайбека ". Майкъл Ман пропусна събитието поради позитивен тест за COVID-19.

Режисьорът направи видеообръщение към гостите преди прожекцията, споделяйки, че е отчаян, че не може да бъде с тях.

Присъстващите получиха копие от " Жега 2 " - разказ, написан от Майкъл Ман взаимно с Мег Гардинър, който би трябвало да излезе през август. Ман преди време показа, че от дълго време е възнамерявал да напише продължение на историите от " Жега ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР