Големият герой за Левски - Валери Божинов бе доста емоционален

...
Големият герой за Левски - Валери Божинов бе доста емоционален
Коментари Харесай

Божинов: Левски заслужава да бъде шампион, дано влезем в групите на ЛЕ

Големият воин за Левски - Валери Божинов бе много прочувствен след края на срещата с Етър. “Сините” победиха своя конкурент с 1:0 в бараж за Лига Европа и ще играят за влизане в групите на европейския шампионат. Божинов вкара гол в 72-ата минута, откакто се появи в игра минута преди този момент.
 Левски - Етър @@@
“Искам да поздравя моите съотборници и всички почитатели на Левски. Мисля, че Левски за поредна година се изтеза. Не заслужава това място да играе бараж. Това е футболът. Ние по тази причина сме тук, с цел да върнем Левски, където му е мястото. Надявам се всичко да бъде по този начин, както би трябвало. Левски заслужава да бъде първенец. С тази аудитория, с тези футболисти, които имаме… В момента съм под страст, само че мисля, че Левски справедливо ще играе в Лига Европа. Феновете ни поддържаха. Моите съотборници са невероятни. Без тяхната експанзия и предпочитание нямаше по какъв начин да се получат нещата. Днес комбинацията се получи. Живко има прекрасен и мек глезен”, стартира Божинов.
 Левски - Етър @@@
" Неслучайно доста е асистирал. Сложи топката на главата ми. Най-важното е, че този гол донесе триумф на Левски и присъединяване на тима в Лига Европа. Надявам се, че ще влезем в групите. Няма да е елементарно, само че се надявам благодарение на новия треньор и нови футболисти да радваме нашите почитатели. Когато един футболист означи гол, демонстрира страст, напрежение и стрес. Искам да пожелая триумф на Хубчев с Левски. Надявам се с идването му Левски да прогресира и почитателите да се радват на триумфите. Дойдох с вярата да оказа помощ на Левски и да играя във всички мачове”, добави нападателят.

“Имах много тежка травма, само че когато работиш, рано или късно триумфите в самостоятелен проект идват. Надявам се с идването на Хубчев да влезем в групите на Лига Европа. Левски би трябвало да се цели нависоко. Няма да е елементарно, само че можем да успеем всички дружно. Много е значимо зад нас да бъдат феновете”, приключи голмайсторът. Първа лига final кръг, вторник 28 май  Левски 1:0предстои  Етър
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР