Големият финал на Гласът на България“ излъчи като победител Надежда

...
Големият финал на Гласът на България“ излъчи като победител Надежда
Коментари Харесай

Трик с който Би Ти Ви прецака Никола Янакиев за финала на Гласът на България

Големият край на „ Гласът на България “ излъчи като победител Надежда Ковачева от тима на Миро, която пребори съперничката си от тима на Мария Илиева – Димитрина Германова. Третото място остана за Елена Попова от тима на Миро, а четвърти се класира Никола Янакиев от тима на Дара.

Именно представянето на Никола обаче, провокира същински пожар в обществените мрежи, където по традиция интензивността беше в разгара си по време на целия край на музикалния формат. Особено при осъществяването му на песента „ Sorry Seems To Be The Hardest Word„, когато се случи нещо, което мигновено ескалира реакциите.

Музиката като че ли бе заглушавана от гласовете на участниците.

„ Моля за другия сезон да промените звук режисьора, омръзна ми да не мога да чуя осъществяването поради музиката… “, гласи един от първите мнения след осъществяването на Никола, който в един от финалните стадии пя дует и с Дара Екимова.

Но за всички знаят, че екипът на Би Ти Ви е от експерти и никой не би разрешил подобен лаишки гаф, в случай че гафа няма за цел да осуети обещано осъществяване, безапелационни са осведомени.

„ И въпреки всичко Никола се показа блестящо„, „ Най-добрият за мен! Гласът на България! “, „ Браво на Никола той е другият, девойките са положителни, само че са еднакви…„, „ Впечатляващ и доста меден глас. Перфектен в осъществяванията и с положително театрално поведение„, се споделя и в част от останалите отзиви.

Според огромна част от почитателите на формата пък, победител този сезон е трябвало да стане точно Никола Янакиев от тима на Дара, а гласовете в интерес на девойките са били много подозрително повишени./show.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР