Големият ден за Meizu вече е тук, тъй като компанията

...
Големият ден за Meizu вече е тук, тъй като компанията
Коментари Харесай

Няколко часа преди представянето в мрежата се появиха снимки на флагмана Meizu 15 Plus

Големият ден за Meizu към този момент е тук, защото компанията ще разгласи цели три нови модела от новата си серия 15. Съществуват три модела, покриващи разнообразни ценови диапазони, като да вземем за пример Meizu 15 Plus – това е крайният флагмански модел с Exynos 8895, а Meizu 15 – по-малко мощната версия с SD660, само че към момента кадърен флагман, както и Meizu 15 Lite – най-достъпния от партидата с почтени междинни спецификации.

Meizu на следващия ден ще разгласи трите устройства в 7:30 ч. в красивия град Wuzen.

Но преди формалното стартиране на устройствата, Meizu 15 Plus се появи в целия си искра в Weibo. Ясните изображения на най-мощният телефон от серията бяха публикувани в Интернет, оставяйки доста малко за нашето въображение. С прибавянето на тези течове и предходните за спецификациите, ние към този момент знаем всичко за топ-флагмана, като се изключи стартовата цена.

Изтеклите фотоси демонстрират, че Meizu 15 Plus ще има доста по-малки странични рамки. Дори и горната и долната част са доста тънки. На предния панел има бутон „Home“, само че той е кръговиден, като в iPhone Touch.

Честно казано, този челен дизайн ни припомня на модела Meizu MX2, пуснат през 2012 година.

Телефонът е екипиран с двойна камера с кръгла мълния под нея. Не можем с акуратност да определим материала, само че това най-вероятно е стъкло с гланцирана текстура. Запознайте се и с останалите изображения на Meizu 15 Plus по-долу.



Според предходните изтекли спецификации, Meizu 15 Plus ще има 5,95-инчов OLED-дисплей, поддържащ QHD-резолюция. Във флагмана би трябвало да работи чипа Exynos 8895 взаимно с 6 GB оперативна памет и 64 GB / 128 GB ROM. За фотоси, телефонът идва с f/1.8-диафрагма и 12-мегапикселова + 20-мегапикселова резолюция на двете камери. Основният датчик ще има величина на пиксела от 1,5 микрона. Батерията е 3500mAh с поддръжка на бързо зареждане mCharge 12V / 2A. Той ще се предлага дружно с обвивката Flyme 7.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР