Големият бюст е първото нещо в жената, което привлича погледите

...
Големият бюст е първото нещо в жената, което привлича погледите
Коментари Харесай

Какви са ползите от това да имате голям бюст

Големият бюст е първото нещо в дамата, което притегля погледите на всички мъже, или най-малко на множеството. Затова не е никаква изненада, че толкоз доста дами лягат под скалпела, с цел да се снабдят с по-голям бюст.

Погледнато от научна позиция обаче, по-големите размери на бюста служат за редица еволюционни и медицински цели, написа tialoto.bg. Тук, несъмнено, става дума само за естествената обилна гръд. Какви са изгодите, които тя носи?

1. Помагат при плуване
Мастната тъкан в гърдите разрешава да се задържите на повърхността на водата. Всъщност по-пищната гръд може да избави дамата от удавяне.

2. Загряват ви през зимата
Същата тази мастна тъкан загрява дамите през студените зимни дни. С по-големите гърди идва и по-високата телесна температура.

3. Плодовитост
Хормоните, нужни за развиването на по-големи гърди, са индикатор за здрава репродуктивна система и по тази причина в множеството култури обилният бюст се смята за симптом на плодовитост.

4. Продължителност на живота
Жените, които се радват на огромни гърди, са склонни да живеят по-дълго, до момента в който дамите с поднормено тегло страдат от повече здравословни проблеми като цяло. Внушителният бюст допуска и по-пищна фигура, която в известна степен защищава дамите от някои здравословни проблеми.

5. Облеклото
Много тоалети стоят по напълно друг метод, когато ги носят надарени дами. Най-яркият образец е банският костюм, който стои по-добре на дамите с по-големи гърди.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР