Големият брой пътни инциденти провокира представителите на БСП да обърнат

...
Големият брой пътни инциденти провокира представителите на БСП да обърнат
Коментари Харесай

БСП с призив за внимателно шофиране

Големият брой пътни произшествия предизвика представителите на Българска социалистическа партия да извърнат внимание на сигурността по пътищата и да призоват за отговорно придвижване с транспортните средства. Водачите на листи на " Българска социалистическа партия за България " в областите Габрово и Видин Крум Дончев и Филип Попов проведоха срещи със спортни клубове, стопански сдружения и симпатизанти. Социалистите показаха и майсторско ръководство на автомобил на особено квалифициран за задачата полигон и приканиха: " Нека бъдем рационални на пътя! ".

В програмата на Българска социалистическа партия " Визия за България " има тактика, ориентирана към пътната сигурност. Социалистите показаха, че тя е написана до степен на проектопредложение, което да послужи за насочна точка на детайлно развиване. В нея са наранени възпитанието на подрастващите, методиката за образование на водачите, методиката на контрола, пътната инфраструктура, адаптиране на хората в неравностойно състояние, способи за оптимизация на подпомагащите органи като оптимизация за реакция на бързата помощ, навременни дейности на полицията, подкрепяне и стимулиране на електромобилността, възстановяване качеството на автомобилния парк, положителни практики от страните членки, осъществяване на Европейската тактика за пътна сигурност " Визия 0 ".

" България има потребност от нов път и нова концепция за пътната си сигурност, която да бъде част от общата тактика за сигурността и сигурността на жителите ни. Грижата за сигурността на жителите би трябвало да е приоритет на всеки общественик ", съобщи автомобилният първенец Крум Дончев. Той и Попов подсетиха, че предстоят студени месеци, времето стартира да се утежнява, настилката ще е хлъзгава и заснежена. Като директни участници в придвижването е належащо да се подготвим и да бъдем рационални и виновни, показаха те. Двамата означиха, че през последните години България се подрежда на първите места по брой потърпевши и починали от пътнотранспортни катастрофи от страните членки на Европейски Съюз. " Нека бъдем рационални на пътя! Пътят не е спортна писта. За такива мероприятия би трябвало да има специфична писта и в следена среда да могат да се забавляват ", безапелационен бе Дончев. Според Българска социалистическа партия главните аргументи за черната статистика са неналичието на взаимоотношение сред виновните институции, наклонността за прекачване на отговорности, неналичието на вярна регулация и доста други.

Със специфичен брандиран бус листата на " Българска социалистическа партия за България " ще обиколи област Ямбол. На транспортното средство са портретите на претендентите и номер 33, с който е левицата в бюлетината за парламентарния избор. Обиколката стартира от елховското село Бояново, откъдето е родом майката на лидера Кристиан Вигенин. " Имаме какво да кажем на хората и сме намерили метод да го създадем. Пандемията, рестриктивните мерки няма да ни спрат. Ще обиколим обитаемоте места в региона, ще се срещнем с хората по площадите навън да им разкажем какво предлага Българска социалистическа партия, по какъв начин ще създадем идващото държавно управление, каква политика би трябвало да се извършва, тъй че животът да бъде по-добър, да преживеем по-лесно компликациите през идващите месеци ", увери Вигенин. Целта на тези обиколки е ямболските претенденти за народни представители да покажат, че има коалиция, има експерти, които знаят по какъв начин да се води политика и на национално, и на районно ниво, тъй че България най-сетне да тръгне напред към икономическо възобновяване, само че и да бъде обществена страна, която обезпечава по-високи приходи и заслужен живот за всички, добави зам.-председателят на Българска социалистическа партия.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР