Големият български композитор и пианист Милчо Левиев, неповторимата Ялдъз Ибрахимова

...
Големият български композитор и пианист Милчо Левиев, неповторимата Ялдъз Ибрахимова
Коментари Харесай

Тази вечер започва 4-тото издание на фестивала Blagoevgrad Blues and Jazz 2018

Големият български композитор и пианист Милчо Левиев, неповторимата Ялдъз Ибрахимова и Влатко Стефановски от Македония  се включват в програмата на четвъртото издание на фестивала Blagoevgrad Blues and Jazz 2018, който стартира довечера.

В двете фестивални вечери, които събират на едно място магнетичните ритми на блуса и джаза, уредниците са предвидили  доста изненади за публиката. Благоевградският " Биг бенд " има специфичен подарък - общ план с Ялдъз Ибрахимова. Младият  реализатор дванайсетокласникът Лъчезар Кацарски ще се излезе за първи път на сцена със своя джаз групировка. По покана на Васко Кръпката, който е и артистичен шеф на фестивала, в Благоевград идва " малката- огромна хармоника ", Кели Ръкър от Флорида.

Специално място на сцената е непокътнато и за Биг бенда на БНР. За първи път фестивалът Blagoevgrad Blues and Jazz 2018  ще се  организира в зала " Орфей " в Парк " Македония ". Организаторите от Община Благоевград са планували специфичен достъп и места за хора с увреждания. Културното събитие има и хуманна задача - от всеки продаден билет 1 лев ще бъде обособен за щедрост.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР