Големият ас на националния отбор Ивелин Попов ще е големият

...
Големият ас на националния отбор Ивелин Попов ще е големият
Коментари Харесай

Попето: Може да стане въртележка, не ни отписвайте

Големият ас на националния тим Ивелин Попов ще е огромният изчезнал в борбата с Франция поради наказване. Попето към момента се чуди за какво беше глобен против Холандия, което се оказа съдбовно за присъединяване му против "петлите ".

"Разбира се, че е тежко, като знам, че няма да играя, а доста ми се искаше. Така се получи, че против Холандия получих жълт картон, неизвестно за какво. Разборът сподели, че излязохме с малко по-голям почит, малко по-уплашени против холандците ", съобщи Попето и показа разбора си на мача с "лалетата ".

"Тогава започнахме да играем добре едвам след 0:2. Ако бяхме излезли по този начин през цялото време, можехме да се поздравим и с по-добър резултат. Посланието е, че никой не може да се усеща сигурен, че е титуляр. Всеки си дава сметка по какъв начин да тренира, който има ум в главата, ще одобри думите на селекционера ", съобщи още Попов и приказва за възможностите на отбора ни в групата.

"Франция е много сериозен тим, само че има още мачове в групата, може да стане въртележка. В тези два мача ще се постараем да вземем оптимален брой точки, тъй че дано в действителност да не ни отписват ", показа Попето и добави какво още липсва на тима съгласно него.

"Малката крачица ни липсва да реализираме постоянството, с цел да имаме образ и да играем добре и като посетител. Като домакини сме в действителност положителни, само че мощният тим си личи, когато играе по този начин и на открито. "

"Мачът в Беларус повлия отрицателно, такова време беше, че бяха свършили шампионатите. Имаше играчи от родното състезание, които не бяха играли по доста време, трябваше да влизат занапред във форма. Върнете се в този момент във времето и помислете да бяхме имали в този момент и тези три точки от Минск. Но това е футболът ", приключи играчът на Спартак Москва.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР