Големият актьор Анди Гарсия е на посещение в България и

...
Големият актьор Анди Гарсия е на посещение в България и
Коментари Харесай

Анди Гарсия се разходи из София, а уличен музикант му изсвири „Кръстникът“

Големият артист Анди Гарсия е на посещаване в България и е отседнал в София . По всяка възможност е у нас за фотосите на кино лентата " Непобедимите 4 ", където играе сътрудник на Централно разузнавателно управление на САЩ.

Той изненада доста почитателите си и изключително българските, като разгласява 7-минутно видео в инстаграм профила си със следния текст: " Докато се разхождах в центъра на София, позната мелодия ме притегли и завъртях камерата. Гледайте до края за изненадата ", написа той.

Първоначално артистът снима като влог - улиците на града, хората, първи усещания. Вижда се, че се е насочил към градинката на Народния спектакъл. Постепенно във видеото се чува и мелодия, изпълнявана от махленски музикант . А колкото повече Гарсия се доближава към тази мелодия, толкоз повече се разпознава в действителност, че тя е  от кино лентата „ Кръстникът “.

Актьорът отива до нашия музикант и сяда покрай него, слушайки с пура и голяма приятност осъществяването му. Мъжът свири дълго, а холивудският артист му оставя и пари . После дава знак на асистента си, който го съпровожда на разходката и явно знае български, да попита музиканта дали подозира кой е той. Помощникът му споделя, че против него стои тъкмо звездата от кино лентата, чиято мелодия свири.

Музикантът се плесва по челото, настъпва смях и с Анди се поздравяват с ръце. След това той става на крайници, към момента очарован, щастлив и доста разчувствуван, и продължава да свири.

Именно Анди Гарсия играе Винсънт Мансини-Корлеоне във кино лентата „ Кръстникът 3 ” . Мансисини наследява Майкъл Корлеоне и става новият дон Корлеоне.
                 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР