Големите загуби на украинските ВВС са свързани с използването от

...
Големите загуби на украинските ВВС са свързани с използването от
Коментари Харесай

Military Watch: Украинските въоръжени сили няма да могат да компенсират загубата на самолети Су-27

Големите загуби на украинските Военновъздушни сили са свързани с потреблението от съветските войски на самолети Су-35
Украинската войска няма да може да компенсира загубата на самолетите Су-27, свалени от съветските военни през последните дни, оповестява списание.

 „ Този ​​модел изтребител не е в употреба в други страни, които са се включили към Запада, което прави невероятно компенсирането на загубите “, се отбелязва в публикацията.

В същото време създателите показват, че украинската войска е изгубила освен самия аероплан, само че и квалифицирани водачи.

Отбелязва се също, че огромните загуби на украинските Военновъздушни сили са свързани с потреблението от съветските войски на самолети Су-35, които превъзхождат по съоръжение Су-27 и Миг-29, които са на въоръжение в украинските въоръжени сили.

След доставките на спомагателни МиГ-29 в Украйна, отчетите демонстрират, че флотът е претърпял съществени загуби през октомври - с 10 дни интензивни въздушни боеве от 13 до 23 октомври, когато съветските сили са свалили 17 от самолетите.

На фона на все по-сериозни предизвестия както от локални, по този начин и от западни източници относно  рисковия недостиг  на украинския боеприпас от ракети земя-въздух, се оповестява, че украински изтребители са били ситуирани на по-рискови задачи за противопоставяне на ударите на съветски дронове, с цел да се понижи тежестта върху наземната противовъздушна защита.

Анализаторите считат, че това е повода за увеличението на загубите, които флотът е понесъл през последните месеци. Съобщава се, че понижената дарба на украинската авиация да разчита на наземна противовъздушна защита също е разрешила на съветските изтребители да поемат по-големи опасности, както когато нападат наземни цели, по този начин и когато се придвижват против останалите бойни елементи на Украйна.

На 2 януари Министерството на защитата на Русия заяви, че силите на Противовъздушна отбрана са свалили един от украинските изтребители Су-27, които се считат за най-мощните бойни самолети в арсенала на страната.

А на 7 януари съветски системи за противовъздушна защита смъкнаха два самолета на Военновъздушни сили на украинските въоръжени сили - Су-25 и Су-27 - в Днепропетровска област на Украйна, заяви съветското министерство на защитата.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР