Големите съперници в Англия през последните години - и ,

...
Големите съперници в Англия през последните години - и ,
Коментари Харесай

Съставите на Манчестър Сити и Ливърпул, Клоп залага и на четиримата си нападатели

Големите противници в Англия през последните години - и, излизат един против различен на " " в огромното дерби от осмия кръг на Премиър лийг. Шампионите влизат в този дуел с пет точки задатък пред " жителите ", само че и мач повече. Мърсисайдци са в серия от пет следващи победи във всички шампионати, до момента в който " небесносините " имат три поредни триумфа.

Манчестър Сити завоюва предходните три мача против Ливърпул на " Етихад " във Висшата лига с общ резултат 11:1. обаче е треньорът, който има най-вече победи против. Германецът е надделял испанеца осем пъти в срещите им досега.
C'MON LADS!!

|
— Manchester City (@ManCity)

И двамата мениджъри са създали по две промени спрямо последните турнирни срещи на техните тимове. и започват за домакините, до момента в който, който се възвърне от своята травма, и са титуляри за Ливърпул. Юрген Клоп обаче не е пренебрегнал за сметка на португалеца. Това значи, че и четиримата водещи офанзивни футболисти на мърсисайдци започват. Вероятно ще бъде на върха на офанзивата, а Фирмино ще работи зад него. Жота и ще работят по крилата.
Afternoon, Reds
— Liverpool FC (@LFC)

Манчестър Сити: , Уокър, Диаш, Лапорт, Кансело, Де Бройне, Родри, Гюндоган, Торес, Стърлинг, Жезус

Ливърпул: Алисон, Александър-Арнолд, Матип, Гомес, Робъртсън, Хендерсън, Вайналдум, Жота, Салах, Фирмино, Мане

Премиър лийг 8 кръг, неделя 8 ноември  Манчестър Сити 18:30предстои  Ливърпул
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР