Големите разпродажби започват. Като за начало - от утре в ...

Големите разпродажби започват. Като за начало - от утре в

"Черен петък": За какво да внимаваме в обявените разпродажби?

Големите разпродажби стартират. Като за начало - от на следващия ден в множеството онлайн магазини преди същинския черен петък другата седмица.

По традиция денят на огромното извършване на покупки е в последния петък от ноември. Тази година обаче пониженията в интернет стартират от на следващия ден. За да привлекат клиенти някои търговски центрове ще удължат периодите за извършване на покупки цяла седмица. И този път ни дават обещание атрактивни и отстъпки в цените до 70%. Очакванията са 7 от 10 консуматори да се възползват от пониженията.

Снимка: bTV

Табели с падащи цени и примамливи предложения притеглят и тази година. А поради отлива на клиенти в епидемията търговците споделят, че ще бъдат още по-агресивни.

“Трябва да почистим стоката, откогато се вкара зеленият документ, трафикът в моловете падна трагично. За 7-8 сезон стоката е тук, купили сме я, докарали сме я и тя седи “, сподели Венцислав Николов – търговец.

Снимка: bTV

Онлайн магазините пък регистрират растеж в продажбите.

„ Всяка година получаваме визити в уеб страницата над 2 милиона, тъй че тази година чакаме и малко повече “, сподели Стефан Коларов - шеф на електронен магазин.

Снимка: bTV

Според изследвания на онлайн търговци, измежду най-предпочитаните артикули са облекла и обувки, мобилни телефони, спорт и съоръжение.

Най- постоянно за илюзия на купувачите, търговците подвигат цените дни преди черния петък, предизвестяват проверяващите.

Нелоялните търговци, които заблуждават купувачите, са застрашени от санкция до 3000 лв..

Източник: btvnovinite.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg