Големите работодатели и синдикати протестират заедно днес – една модерна

...
Големите работодатели и синдикати протестират заедно днес – една модерна
Коментари Харесай

Заркова: Големите работодатели и синдикати протестират заедно днес – една модерна сцена

" Големите работодатели и синдикати стачкуват дружно през днешния ден – една съвременна сцена, вдигната на жълтите павета, ехти от речи и юначен песни.

Шумното събитие наподобява необичайно. Профсъюзите в целия свят пазят ползите на членуващите в тях служащи пред работодателите им.
 Бизнес и синдикати на митинг: Държавата да се намеси на енергийния пазар Бизнес и синдикати на митинг: Държавата да се намеси на енергийния пазар
Бизнесът и синдикатите стачкуват против високите цени на електрическата сила, съобщи БГНЕС. Множеството жители и притежатели на...

Така е по света, но ние сме си у нас. Тук от 2018–а, когато познатите ни пътни строители изкараха 1000 тежки машини на митинг против...опозицията (!) и в възхвала на властта Борисова, нас нищо към този момент не може да ни учуди. Ако ще и котараци да се съберат на протест против мишките, които са изяли, ще ги подминем без внимание, като дупки на ремонтиран площад ", във Facebook.

" Какво желаят протестиращите авторитетни господа? Искат държавни ограничения против растящите цени на тока, ощетяващи частните предприятия - ограничения, които служебното държавно управление подхваща така и така. Искат и още нещо, само че ги е позор да си кажат напряко: Искат си Корупцията назад.

Между тях и нея обаче стои един фактор, неизпълним към този момент – знаете го – той се споделя Румен Радев. Дали ще го преодолеят и ще си върнат по-късно несметните неследващи се блага – това зависи от нас. Не единствено тъй като ние избираме идващия държавен глава. А и тъй като даровете на Бойкоизбраните са отчислявани от нашите заплати. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР