Големите производители на автомобили признават влиянието на калифорнийския пазар върху

...
Големите производители на автомобили признават влиянието на калифорнийския пазар върху
Коментари Харесай

Los Angeles Auto Show® потвърждава силно участие на марки

Големите производители на коли признават въздействието на калифорнийския пазар върху продажбите им, което прави 2023 LA Auto Show® водещото автомобилно събитие в тазгодишния календар. Организаторите на автомобилното ревю в Лос Анджелис® е потвърдиха, че 2023 година ще бъде най-силното събитие сот възраждането на автомобилната промишленост след пандемията от Коронавирус.

С повече производители, които заемат по-големи пространства на щандове и по-широк избор от транспортни средства, по-достъпни за преживяване при возене и шофиране от всеки път, посетителите на шоуто могат да чакат динамични дни, когато шоуто отвори от 17 до 26 ноември в Конгресния център на Лос Анджелис. А медиите ще имат извънреден достъп до цялостен график от дебюти на модели, конференции и дискусионни панели по време на пресденя на 16 ноември.

„ Бяхме разчувствани да получим удостоверение за наличие от множеството производители на коли доста рано тази година “ - сподели президентът на автомобилното ревю в Лос Анджелис, Тери Тоенис - „ Тяхното въодушевено присъединяване удостоверява още веднъж централната роля на калифорнийския пазар в автомобилния свят, както и увереността на производителите в нашата дарба да служим като решаваща точка за свързване както със съществуващи, по този начин и с бъдещи клиенти. “

Привлекателно както за почитателите на американските коли, по този начин и за непознатите производители, шоуто се гордее с разнообразна гама от марки, които желаят да се ангажират и да се свържат с дейни купувачи на коли, автомобилни запалянковци и фамилии в цяла Южна Калифорния.

Тазгодишната гама участващи включва звезден лист от марки, в това число Acura, Aston Martin, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Dodge, Fiat, Ford, Genesis, Honda, Hyundai, Jaguar, Jeep, Kia, Land Rover, Lexus, Lincoln, Lucid, Mazda, Nissan, Polestar, Porsche, Ram, Subaru, Toyota, Volkswagen и Volvo. В резултат на тази голяма поддръжка от промишлеността за шоуто през 2023 година, редица трасета за шофиране бяха преместени отвън новата тестова писта Electric Avenue. Ще има и няколко трасета на закрито за проби, а цялата композиция от трасета ще разреши на невиждан брой гости да вземат участие в стратегиите за каране и шофиране по време на 10-дневното събитие.

Популярността на шоуто, съчетана с обширната гама от участващи марки и писти за шофиране, затвърждава статута на Калифорния освен като най-големия авто пазар в Съединени американски щати, само че и като световен водач в приемането на електрически транспортни средства. Като пионери в процеса на владение на EV, калифорнийците оказват помощ за приемането на електрическите транспортни средства и технологии за зареждане, процедури и привички, които ще бъдат възприети от водачите по целия свят.

По време на AutoMobility LA, медиите, промишлеността и посетителите на шоуто ще могат да избират от извънредно многообразие от модели и задвижвания и да станат очевидци на редица световни и национални дебюти на транспортни средства, което разрешава на гостите да видят най-новите модели. По-специално, това ще даде опция и да се надникне оттатък огромните производители, да се видят нововъзникващи марки и започващи компании, като новото двуколесно електрическо транспортно средство Verge и електрическия караван Pebble RV измежду многото вълнуващи сходни разкрития.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР