Големите победители във второто издание на Volleyball Night League са

...
Големите победители във второто издание на Volleyball Night League са
Коментари Харесай

Отбор “Бонбон” и отбор “Ъ” са големите победители в нощния турнир по плажен волейбол на Нестле за Живей Активно - Лято 2024

Големите спечелили във второто издание на Volleyball Night League са тимовете „ Ъ “ и „ Бонбон “, които завоюваха надпреварата в оспорвана конкуренция сред 21 тима, траяла повече от 4 часа. С възприятие за комизъм съорганизаторите от Нестле България оповестиха, че тяхната шоколадова фабрика по никакъв метод не е въздействала на журито да избере тим с името „ Бонбон “, само че не възразяват и с наслада наградиха първото място.

“Турнирите по плажен волейбол са запазена марка на „ Живей Активно “ през всичките 19 години от основаването на самодейността и това не е инцидентно, тъй като плажния волейбол е превъзходен знак на нашата задача, събирайки на едно място експерти и дилетанти, водени от желанието за игра, развлечение и деен метод на живот под намерено небе. Благодарим сърдечно на нашите сътрудници от община Варна, с които от дълго време работим за общата ни идея да промотираме дейния метод на живот, както и на нашите отдадени посланици - девойките от ВК “Марица ”, които към този момент години наред с персоналния си образец съумяват да заразят хиляди българи да изберат придвижването, заниманието и уравновесеното хранене пред уседналостта и скуката. “ сподели Нели Ангелова, шеф Комуникации за Нестле Югоизточен пазар.

„ Доверието е взаимно “ – разяснява Кристиян Димитров, шеф дирекция “Спорт ” Община Варна и връчи почетна статуетка на Нели Ангелова за дългогодишно партньорство сред Нестле България и Община Варна.



Женски, мъжки и смесени тимове взеха интензивно присъединяване във второто издание на Volleyball Night League, приветствани и бурно подкрепяни от събралата се аудитория, измежду която най-активни бяха децата.

34-ма от състезатилете вземат участие за първи път на шампионата като най-младия състезател измежду тях - Карина Лачкова – е на 18 години, а най-възрастния участник на шампионата Георги Ралев е на 57 години.

В извънредно оспорвани мачове отборите-финалисти се редуваха да означават точка за точка до самия край и след добре изпълнен сервис първо място за мъжете сграбчи тим “Ъ “, следван от тимовете “Калиакра ” и “Тигрите ”. След акробатичен заключителен дуел, който съумя да прикове вниманието и аплодисментите, при смесените двойки победител стана тим “Бонбон ”, а на второ и трето място се класираха тимовете “ММС “ и „ CL 550 ”.

Председател на журито, формирано от уважавани експерти, беше Александър Виналиев - един от най-хубавите български волейболни съдии, съдия на полуфинала от международното състезание за младежи.

Дамите посланици на Нестле за Живей Активно от ВК Марица заразиха публиката с въодушевените си мнения на мачовете и участваха интензивно в общото развлечение.

Освен тях за приятната атмосфера на плажа способстваха Nescafe 3in1 и NESCAFE Frappe с ободряващи кафета и свежи ледени фрапета, барчетата Fitness, които се погрижиха за уравновесеното похапване на всички искащи, а Solgar предоставиха специфичен комплекс витамини, подсигуряващи оптимални равнища на магнезий, от които се възползваха всички играчи, с цел да избегнат крампите по време на надпреварите и разясниха единомислещо, че са „ доста ефикасни ”.

Музиката по време на шампионата беше особено подбрана от диджея за случая – равномерен дъбстеп, който повдига адреналина и силата на играчите и публиката. За всички деца, които демонстрираха предпочитание да бъдат освен дейна аудитория, само че и да се включат в играта бяха обезпечени волейболни топки и особено място, където да се упражняват под зоркото око на националните първенци от ВК „ Марица “.



Настроение, развлечение, адреналин и доста придвижване – по този начин мина вторият нощен шампионат по плажен волейбол на Нестле за Живей Активно “ – Лято 2024, който е част от годишния календар на самодейността. За всички, които не съумяха да се включат в шампионата, дейното лято може да продължи с онлайн предизвикването на на самодейността, което е интензивно до 12-ти август. Информация за изискванията и супер премиите, обезпечени от Нестле за Живей Активно, можете да намерите на уеб страницата на nestle.bg или в обществените мрежи на Нестле България.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР