Големите партии се крият от дебатите за бъдещето на Европа.

...
Големите партии се крият от дебатите за бъдещето на Европа.
Коментари Харесай

Настимир Ананиев: Изборът не е само измежду близнаците ГЕРБ и БСП

Големите партии се крият от дебатите за бъдещето на Европа. Те желаят поддръжката и гласовете на хората, а в това време се опасяват от неточности и не смеят да разяснят визиите си бъдещето на Европейски Съюз и България. Това съобщи лидерът на листата на Волт – Настимир Ананиев, в ефирен спор.
„ Трите огромни национални малките екрани не дават ефирно време на новите обединения. По този метод принуждават жителите да избират единствено сред статуквото и „ близнаците “ - ГЕРБ и Българска социалистическа партия. Много е смущаващо и по какъв начин националистическите обединения влизат в ролята на съпротива, макар че над две години са в ръководството. Чрез този си ход очевидно пробват да прикрият неуспеха в политиките си. Нека хората не не помнят, че преди парламентарните избори дадоха обещание минимална заплата от 300 лева, а след това не помниха за най-уязвимата група от обществото – пенсионерите “, съобщи Ананиев.
Той разяснява и злоупотребите с парите от Европейския съюз. По думите му би трябвало да променим ръководството на цялата страна. По този метод ще има непоколебим надзор на средствата, ще се търси персонална отговорност и жителите ще усетят изгодите от участието ни в най-престижния съюз в историята.
„ Хората са небогати поради корупция и поради неприятното ръководство на обществения запас. След 12 години участие в Европейски Съюз, хората не се усещат равни на останалите нации, тъй като стандартът на живот е доста по-нисък. От Волт желаеме да променим тъкмо това! Да реализираме европейски приходи, европейско самочувствие, европейско опазване на здравето, както и възкръсване на фамилния и микробизнес, който да генерира хиляди работни места и да стане гръбнак на една мощна европейска стопанска система. Тези неща ще покачат стандарта на живот и на българите няма да им се постанова да напущат личната си страна. Освен това би трябвало да измислим механизми, посредством които да върнем отпътувалите в България, тъй като те са също скъп капитал за страната “, уточни водачът на Волт Настимир Ананиев.
Според него българите не знаят кой ги съставлява в Европейския парламент. За страдание, депутатите там не пазят интереса ни по най-хубавия метод. Показва го и пропускането на пакета „ Мобилност “, който е подминат още първоначално даже от еврокомисаря ни. Впоследствие депутатите направиха редица пропуски и се стигна до комични обстановки, при които се оправдаваха със закъснения на полети. Освен това загубихме поддръжката на съдружници като Чехия и Унгария, които можеха да наклонят везните в борбата за българските превозвачи.
Настимир Ананиев счита, че Европа е в лидерска рецесия. По думите му не може Жан-Клод Юнкер да предлага цели 5 разновидността за бъдещето на съюза. Партия Волт изрично е за промени, които да създадат Европейски Съюз световен водач, който е еднакъв на Съединени американски щати и Китай.
„ Brexit разклати Европейския съюз, само че ние изрично имаме вяра във федерализма “, съобщи Ананиев. По думите му мощна и федерална Европа ще направи живота на всеки български жител по-добър.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР