Големите пандемии винаги променят баланса. Така е било и с

...
Големите пандемии винаги променят баланса. Така е било и с
Коментари Харесай

Проф. Чуков: Големите пандемии винаги променят баланса

„ Големите пандемии постоянно трансформират салдото. Така е било и с другите три - Юстиниановата чума, „ Черната гибел ” и испанския грип. Винаги става едно пренареждане на пластове. Много от локалните политики също в този момент се пренаредиха ”. Това съобщи проф. Владимир Чуков в студиото на „ Неделята на NOVA ”.

„ Пандемията смени и стопанина на Белия дом. Преди година рейтингът на Тръмп беше безукорен, само че видяхме по какъв начин нещата се трансформираха ", уточни той.

„ Надявам се за към една година човечеството да успее да ликвидира този вирус ”, сподели още Чуков. По думите му., Европа е естествената жертва на този вид пандемии. „ Винаги тя е тази, която дава многото жертви.

Тя ще се бори обаче и доста ми се желае следващата година тъкмо тя да пребори тази пандемия. От това, което ние създадем, съгласно мен ще се възползват и прилежащите региони, включително и Близкият Изток ”, разяснява той.

„ Практически имаше страни, в които нищо не се чу за COVID-19. Мислите ли че в Либия или в Йемен биха отделили време на подобен камшик? ”, сподели още Владимир Чуков.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР