Големите хищници във Великобритания са били ловувани до изчезване през

...
Големите хищници във Великобритания са били ловувани до изчезване през
Коментари Харесай

Плажно предупреждение за туристите, тъй като „едно от най-агресивните животни в Обединеното кралство“ дебне под пясъка

Големите хищници във Англия са били ловувани до изгубване през 19 век – само че има и други нападателни същества, които могат да бъдат открити по нашите крайбрежия.

Въпреки че мечките, огромните котки и акулите не са локални за Обединеното кралство, има някои нападателни животни, които могат да бъдат открити в нашите реки. Някои стават по-разпространени с по-високите температури, до момента в който други са просто опитомени селскостопански животни, които могат да станат неприятни. тук събираме някои други животни и инсекти, които би трябвало да избягвате, в случай че желаете да избегнете захапване като екскурзиант - с едно от най-агресивните същества, дебнещи под пясъка.

Конски мухи

Конските мухи постоянно употребяват кръв от наедрял рогат добитък, само че ядат и хора и ухапването им може да бъде мъчително болезнено. Насекомите са злобни и не се опасяват да бъдат отмахнати от пляскаща ръка. Те могат да доближат 2,4 инча дължина, само че роговите конски мухи са единствено половин инч и разсейват добитъка през летнит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР