Големите човешки загуби няма да накарат руския президент Владимир Путин

...
Големите човешки загуби няма да накарат руския президент Владимир Путин
Коментари Харесай

Бивш политически затворник в СССР каза какво може да спре Владимир Путин

" Големите човешки загуби няма да накарат съветския президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През да спре войната против Украйна ", това сподели съветският публицист и някогашен политически пандизчия в Съветския съюз Герман Обухов пред киевското издание " Обозревател ".
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 4228
" Ако броят на жертвите измежду съветските военни премине 50 000 души, това ще бъде прекрачване на психическа граница. Тук не става дума за цифра, а по-скоро за реакцията на хората. При постигане на този брой жертви към този момент ще бъде доста мъчно да се скрие истината. Това и в този момент не е елементарно, само че тогава почернени родственици ще излязат по улиците на всички градове и села в Русия ", сподели още литераторът.

" Относно митингите, аз персонално не чакам те да са всеобщи и да доведат до събаряне на Путин ", изрази мнението си Обухов. Той добави: Недоволството обаче ще обхване всички пластове на съветското общество и евентуално то ще избухне и ще принуди Кремъл като най-малко да приключи нашествието си.

" Русия към момента има запаси, само че те се стопяват с всеки минал ден. Вече се следят проблеми с производството и ремонта на танковете. Ще се появят затрудения и с производството на снаряди. Санкциите дават резултат и те ще ударят мощно по военнопромишления комплекс (ВПК). Около 80 % от съветския ВПК зависят от вноса, тъй че проблемите ще се задълбочават с всеки минал ден. В същото време Украйна ще продължи да получава военна, техническа и друга помощ. И в тази обстановка за Русия ще бъде комплицирано да води дейни бойни дейности ", сподели още Обухов.

По думите на писателя Путин може да бъде спрян от: Икономически и политически наказания, разширението на помощта за Въоръжените сили на Украйна и недоволството на хората в Русия.

Герман Обухов е роден през 1949 година в централния съветски град Челябинск. Той по обучение е инженер. Обухов е задържан през 1981 година за опит за издаване на своя книга отвън Съюз на съветските социалистически републики. Писателят е наказан на четири години отнемане от независимост за антисъветска агитация, излежани в лагер, и е интерниран за две години в източния Хабаровски край. Той през 1987 година съумява да емигрира и се заселва в Лондон, а по-късно в Съединени американски щати, където работи по специалността си в университета Йейл. След разпада на Съюз на съветските социалистически републики при започване на 90-те години на ХХ век Обухов се завръща за няколко години в Русия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР