Големи усложнения в много американски щати прогнозира пред БНР Валери

...
Големи усложнения в много американски щати прогнозира пред БНР Валери
Коментари Харесай

Валери Найденов: За Байдън се гласува като за по-малкото зло

Големи затруднения в доста американски щати предвижда пред БНР Валери Найденов, публицист и анализатор. По думите му в последните дни динамичността и смяната са в интерес на Доналд Тръмп.
„ Ако победи Тръмп, то ще бъде в електоралната гилдия, а не в общонационалния избор, където обезпечено печели Байдън. Смята се, че повече демократи са дали своят вот авансово “.
 Валери Найденов: Образът на митинга е малоумен Валери Найденов: Образът на митинга е малоумен
Протестът е малоумен, тъй като не желае нищо съществено. Мажоритарният избор е бъдещето на демокрацията и отпор на олигархията у нас, само че за прот...
В предаването Найденов акцентира, че и двамата претенденти имат огромни дефекти:
„ Поради стопанската система и ковид преди месец печелеше Байдън, защото стопанската система се беше сринала, само че се регистрира, че през третото тримесечие се е върнала назад. Тръмп акцентираше по време на митингите си, че такова възобновяване в никакъв случай не е имало. Целият спор се свежда до Тръмп – едните гласоподаватели са горещи последователи на Тръмп, другите са горещи съперници на Тръмп. Гласуващите за Байдън избират по-малкото зло от огромното зло Тръмп “, добави той. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР