Големи, топли миловидни очи, които се молят само за една

...
Големи, топли миловидни очи, които се молят само за една
Коментари Харесай

Кои са човешките храни, вредни за кучетата

Големи, топли миловидни очи, които се молят единствено за една хапка... Размекват сърцето за елементи от секундата, а вероятността да им се устои граничи с безспорната нула.

Кучето ви не желае просто храна, желае вашето внимание

Да, тъкмо по този начин, става дума за обичаните ни кучета, които като че ли са основани, с цел да бъдат слабото ни място. Казваме си, че какво толкоз ще стане, в случай че им дадем единствено една хапка от нашата паница?
Все отново обаче, би трябвало да сме деликатни. Защото някои от човешките храни са не просто нездравословни, а са отрова за четириногите ни другари.

ВИЖТЕ КОИ ХРАНИ СА ВРЕДНИ ЗА КУЧЕТАТА В ГАЛЕРИЯТА НИ - ТУК

Ето кои храни не би трябвало да им даваме никога, колкото и умолително да ни гледат (а ние знаем, че те го могат).

Тъмен шоколад
 Тъмният шоколад е строго неразрешен за кучетата. Тъмният шоколад е строго неразрешен за кучетата.
По принцип, всички знаем, че на кучетата не се дава сладко. Особено шоколад. А натуралният шоколад може да се трансформира в същински палач, защото четириногият ви другар не може да преработва алкалоидите, които се съдържат в какаото. В най-хубавия случай може да бъде провокирано повръщане и мощна възбуденост, само че може да се стигне и до повишение на температурата, тресчица и аритмия.

Кризата от затлъстяване доближи и кучетата

Сирена
 Сиренето може да повреди стомаха на кучето ви. Сиренето може да повреди стомаха на кучето ви.
Лактозата не е потребна за кучетата. И макар че в жълтите сирена и кашкавала са модифицирани, в тях се съдържат мазнини, които могат да провокират киселини. Едно късче сирене може да провокира газове и разсройство.

Всички ние знаем, по какъв начин могат да ни гледат четириногите прочувствени манипулатори, до момента в който ядем. И въпреки всичко, би трябвало да бъдем мощни и да устоим на погледите им, тъй като в последна сметка е за тяхно положително.

Ето какво става, когато искаш кучета и котки да живеят в един дом (СНИМКИ)

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР