Големи промени ще се случат в Samsung след освобождаването на

...
Големи промени ще се случат в Samsung след освобождаването на
Коментари Харесай

Samsung може да слее марките Galaxy S и Note

Големи промени ще се случат в Samsung след освобождението на заместник-председателя на колоса Лий от пандиза и нямаме поради единствено фокуса върху излизането на един неповторим огъващ се телефон, като да вземем за пример Galaxy X. Лий е почнал цялостен обзор и промяна на мобилното портфолио на Samsung, което е подложен на напън тази година, както в най-високия клас, по този начин и надолу в ценовата подчиненост, където китайските марки изпреварват Samsung с бюджетни оферти.
Една от концепциите, които са били обсъждани на съвещанията на Samsung през последната година, и даже е показана на сътрудници, съгласно корейските медии, е била да се слеят флагманските Galaxy S и Galaxy Note линии. Това се постанова защото Samsung стартира да пуска по двойка водещи устройства и по този начин има доста припокриване сред по-големите S8 + и S9 +телефони и Note 8, както и идния Note 9.

Тъй като рентабилността в мобилния отдел е под въпрос, Samsung явно се интересува от приобщаването на линията Note в Galaxy S в най-горния завършек на спектъра, което значи, че вместо Note 10 идната година можем просто да получим Galaxy S10 + с 6.4-инчов екран и стилус S Pen. Това ще спести от разноските за произвеждане и разработка за два разнообразни телефона и може да изясни слуховете, че Samsung не приготвя един или два, а три S10 телефона през идната година.

Що се отнася до Note 9, макар всички усъвършенствания спрямо Note 8, като доста по-голяма батерия (4000mAh против 3300mAh), малко по-голям екран (6.38 против 6.32 инча), камера с променлива апертура и повече място за предпазване, Samsung слага относително скромна продажна цел. По вътрешни прогнози, колосът чака да продаде единствено 12 милиона апарата. Това е в сходство с предстоящите преди време продажби на Note 8 и демонстрира, че Samsung просто чака да не губи почва, вместо да печели доста нови клиенти.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР