Големи изненади предложи днешния ден в турнира при двойките на

...
Големи изненади предложи днешния ден в турнира при двойките на
Коментари Харесай

Шампионите на двойки и №1 в схемата аут от DIEMA XTRA Sofia Open

Големи изненади предложи днешния ден в шампионата при двойките на DIEMA XTRA Sofia Open, откакто миналогодишните първенец, както и поставените под №1 в схемата, отпаднаха от конкуренцията още в първия кръг.

Първенците от 2017 Виктор Троицки и Ненад Зимонич изгубиха с 4:6, 4:6 от мощната холандска двойка Робин Хаасе и Матве Миделкооп.

На корта в този мач имаше трима първенци от София, защото Миделкооп завоюва дебютното издание на шампионата в тандем с Уесли Коолхоф.

В началото на годината Хаасе и Миделкооп завоюваха купата в Пуна, а против сърбите демонстрираха, че това надалеч не е било инцидентно. Холандците реализираха по два пробива във всеки от сетовете до момента в който Троицки и Зимонич се регистрираха с по един в двете елементи.

Така Троицки ще концентрира напъните си в шампионата на сингъл. Хаасе пък продължава присъединяване си, откакто по-рано денем изненадващо отпадна на единично след проваляне от Робин Хаасе.

По-голямата изненада денем бе обвързвана с поставените под №1 Марчин Матковски и Айсам Куреши, които бяха надиграни от представителя на Монако Ромен Арнеодо и австралиеца Тристан-Самуел Вайсборн - 6:7(4), 6:1, 8-10.

След равностойния първи сет, Матковски и Куреши бяха безапелационни във втория, само че в шампионския тайбрек дребната разлика бе на страната на Арнеодо/Вайсборн.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР