Голдън Стейт Уориърс спечели гостуването си на Бостън Селтикс със

...
Голдън Стейт Уориърс спечели гостуването си на Бостън Селтикс със
Коментари Харесай

Къри изригна с 43 точки и изравни финалната серия с Бостън

Голдън Стейт Уориърс завоюва гостуването си на Бостън Селтикс със 107:97 в мач номер 4 от финала на Националната баскетболна асоциация (НБА). „ Воините “ изравниха серията на 2-2 победи, а новият първенец на Лигата ще бъде избран във формат 2 от 3 триумфа .
Къри (д) остави "воините " в играта след ужасно показване в мач номер 4.
В воин за възпитаниците на Стив Кър се трансформира огромната звезда на Уориърс Стеф Къри. Гардът на Голдън Стейт, който получи лек проблем в крайници в предходния мач в зала „ ТиДи Гардън “, изигра един от най-силните си мачове в кариерата, избухвайки с колосален дабъл-дабъл от 43 точки и 10 битки за скъпия триумф. Къри стреля 14/26 от полето, като приключи с 50% успеваемост от тройката – 7/14, и добави четири асистенции.

С дабъл-дабъл се регистрира и Андрю Уигинс, който приключи със 17 пункта и 16 овладени топки. 18 точки за успеха добави Клей Томпсън, а Джордан Пул завърши с 14 от пейката.

За Селтикс Джейсън Тейтъм бе над всички с дабъл-дабъл – 23 точки, 11 битки и шест асистенции, само че стреля едвам 8/23 от полето. 21 добави Джейлън Браун, а с по 18 и 16 надлежно се регистрираха Защитник на годината в НБА Маркъс Смарт и Дерик Уайт от пейката. Играчите на Име Удока ще се опитат да поведат за трети път във финала в понеделник вечер, когато е мач номер 5 от серията, този път в зала „ Чейс Сентър “ в Сан Франциско. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР