Голдън ретривър на име Гус е един от най-надеждните защитници

...
Голдън ретривър на име Гус е един от най-надеждните защитници
Коментари Харесай

Граничната служба получава помощ от кучета, които надушват контрабанден фентанил

Голдън ретривър на име Гус е един от най-надеждните бранители на Америка против трафика на фентанил на границата с Мексико.

Гъс употребява носа си, с цел да надуши неразрешени опиати на големия законен граничен пункт на Сан Диего, през който всеки ден минават близо 100 000 души, влизащи в Съединени американски щати. 

Златният ретривър е един от 536-те кучета от митническата и гранична работа на Съединени американски щати, подготвени да откриват опиати, оръжия, муниции, пари и скрити пасажери на американските сухопътни гранични пунктове, летища и морски пристанища, заяви Ройтерс. 

Митническите чиновници в киноложката академия на CBP във Фронт Роял, Вирджиния, се свързват с кучета, които образоват да надушват марихуана, кокаин, хероин, метамфетамин, екстази и фентанил, като пълнят играчките за дъвчене с „ псевдонаркотици “, които миришат като същинското лекарство.

Кучетата в програмата нормално са немски овчарки, лабрадор ретривъри, холандски овчарки и немски късокосмести пойнтери, сподели Дона Сифорд, д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР