Гол, топка, корнер, дузпа, врата, греда, съдия! Ето тези думички

...
Гол, топка, корнер, дузпа, врата, греда, съдия! Ето тези думички
Коментари Харесай

Наръчник за жени: Как да преживееш световното това лято

Гол, топка, корнер, дузпа, врата, греда, арбитър! Ето тези думички ще чуваме все по-често след заветния 14-ти юни, когато стартира кое? Световното по футбол! Както мъдрецът е споделил - една жена и добре да живее, на всеки 4 години идва международното. О, дами, треперете, затваряйте се в кухните и си запушвайте ушите, тъй като денят на страшния съд иде...

И какво друго ще ви остане на вас тогава, с изключение на да избягате на село и да прекопаете градината 53 пъти. Или пък да излизате по питейните заведения с приятелки и да пиянствате до насита - то джин и тоник, то апероли, то мохито... лято е, отпусни му края!

 футбол Thinkstock

Може да започнеш да плетеш и вълнените чорапи за зимата, че ей го на, в този момент се е изтърколило лятото и ще стартират студовете. Друга чудесна опция е да отидеш на Слънчака по женски, единствено се оглеждайте за Валери Симеонов и не вдигайте доста звук.

Изобщо плюй си на петите пристигна ли 14-ти, тъй като в противоположен случай си обречена да правиш салати до пристъп, на носиш студени бири, да наливаш ракии, да се примириш, че в хола ти непрекъснато ще участват няколко коча, които крещят против тв приемника или крещят на теб, в случай че инцидентно застанеш пред тв приемника.

 футбол Thinkstock

Приготви се да бъдеш по-тиха от водата и по-ниска от тревата, в никакъв случай не питай какво е това "засада ", не изричай в никакъв, но в НИКАКЪВ случай фразата "Спокойно де, това е единствено някаква си игра ".

Шегувам се, майтапя се... Реално международното въобще не е края на света и е време да го разберем, нали сме готини мацки. Просто се остави на вълнението да завладее най-малко малко и теб, въпреки и България да не е взела участие на Световно състезание по футбол от има няма 20 години.

 футбол Thinkstock

Избери си тим, който да подкрепяш от началото до края - дали ще е поради някой приветлив футболист в него или тъй като просто харесваш страната, няма значение. Отвори си една студена бира, седни до твоя човек и неговите кочове на дивана (те са положителни момчета), хапни си чипс или си направете барбекю, разпусни с един мач след дългия работен ден и ще видиш по какъв начин в действителност е готино, когато светът е футбол! А и няма нищо по-хубаво от това да си покрещиш против тв приемника - ехоо, безвъзмездна терапия на нервите.

 футбол Thinkstock

Така че, зареждай хладилника с бира, палете барбекюто и се насладете на Световното дружно с половинката - въпреки всичко е единствено един път на 4 години. През останалото време постоянно можеш да го накараш да гледате "Тетрадката " още веднъж.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР