Гол на в 86-ата минута донесе много ценна победа на

...
Гол на в 86-ата минута донесе много ценна победа на
Коментари Харесай

Урал повали Сочи с късен гол

Гол на в 86-ата минута донесе доста скъпа победа на против в 16-ия кръг на Премиер лигата. Тимът от Екатеринбург към този момент е в серия от 5 мача без загуба и се изкачи на 11-о място в класирането.

Шансовете на Сочи да си тръгне най-малко с точка понижиха доста още в края на първото полувреме, когато получи червен картон. Отборът на не можа да се приближи до водачите в подреждането и заема 8-о място с 24 точки, колкото има след успеха си над.
За Урал това беше финален домашен дуел за годината. Възпитаниците на не бързаха да притискат противника, само че и Сочи подходи внимателно. В 16-ата минута пропусна да изведе гостите напред, а в 30-ата гол на беше анулиран поради засада.

Малко преди почивката Терехов, който към този момент имаше жълт картон, спъна в центъра и остави отбора си с човек по-малко. Преди това някогашният футболист на изиска дузпа, само че реферът Станислав Василиев подмина претенциите му.
Численото преимущество на Урал дълго не даваше резултат. В 86-ата минута обаче Евсеев посрещна една отбита топка с левия крайник и благодарение на гредата вкара победния гол за домакините.

В последните два кръга за календарната година Урал ще гостува на грандовете и ЦСКА (Москва). На Сочи пък предстоят семейства против и.

Премиер Лига 16 кръг, неделя 29 ноември  Урал 1:0краен резулат  ПФК Сочи
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР