GoFundMe за тийнейджър, който беше с увреден мозък“ в сбиване

...
GoFundMe за тийнейджър, който беше с увреден мозък“ в сбиване
Коментари Харесай

Мисури Хейзълууд, жертва на битката, кампанията за набиране на средства на Кейли надхвърли 100 000 долара като тийнейджър с „увреден мозък“

GoFundMe за младеж, който беше „ с повреден мозък “ в сборичкване в учебен двор, към този момент скочи до над 100 000 $ (£78 133) - като хората дават обилно на фамилията на жертвата.

15-годишно момиче на име Кейли е получило тежко мозъчно увреждане, съгласно фамилията й, откакто главата й е била ударена в бетонен под по време свиреп пердах наоколо до гимназия.

Видеозаписът на сбиването в учебния двор, съвсем трансформирало се в ликвидиране, стана вирусен, като хората по целия свят бяха шокирани от държанието, показано от групата от 15 - 17-годишни. Видеото демонстрира група деца, които заобикалят Кейли, ритат и удрят я на земята.

След това друго тийнейджърка се качва на Кейли, която е на пода и към момента се пробва да се изправи, като интензивно се пази с ръцете й нагоре. Изведнъж момичето от горната страна приковава Кейли надолу и я хваща за врата/горната част на раменете.

Момичето стартира да удря главата на Кейли в цимента неведнъж в миг, който шокира всеки фен. Тя пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР