Гофретите са основно вид сладко ястие, което се прави с

...
Гофретите са основно вид сладко ястие, което се прави с
Коментари Харесай

СУПЕР ЗАКУСКА В НЕДЕЛЯ: Ето как да си приготвите вкусни гофрети!

Гофретите са главно тип сладко ядене, което се прави с втасало тесто или тесто. Те може да бъдат с разнообразни форми и размери. Гофретите се характеризират с ясно изразена повърхнина на пчелна пита, която е резултат от готвене на тестото в гофретник. Те могат да бъдат гарнирани с разнообразни типове съставки като плодове, шоколадов сос или кленов сироп.

Що се отнася до брънч ястия, гофретите несъмнено оглавяват листата. Гофретите основават лек, само че здравословен брънч. Те могат да бъдат направени за момент и не са прекомерно тежки за стомаха.
 Ето за какво не трябва да пропущаме закуската рано заран Ето за какво не трябва да пропущаме закуската рано заран
Изследване на американски учени потвърждава, че прескачането на утринното похапване усилва повече от два пъти риска от атеросклероза -...

Ето една бърза рецепта за подготвяне на вкусни гофрети вкъщи единствено в 4 стъпки.

Стъпка 1

Комбинирайте 1 чаша брашно, 1 чаена лъжичка бакпулвер, 2 супени лъжици захар и ¼ чаена лъжичка сол в купа. В друга купа разбийте дружно 1 яйце и 1 чаша мляко.

Стъпка 2

Добавете яйчената примес към брашното дружно с 2 супени лъжици разтопено масло. Смесете добре.
 Това е най-лесната закуска, която сте правили! Това е най-лесната закуска, която сте правили!
Тази закуска ще ви удиви с това какъв брой елементарно се подготвя и какъв брой необикновено вкусна става най-после!  Ето по този начин прави баба пържените фи...

Стъпка 3

Загрейте авансово гофретника и го напръскайте с незалепващ спрей. Изсипете ½ чаша тесто в машината. Разстелете тестото с гърба на лъжица и гответе 3-5 минути.



Стъпка 4

Готовите гофрети залейте с топинг по ваш избор, било то една капка бита сметана, нарязани пресни плодове, кленов сироп или шоколадов сос и сервирайте.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР