Годишният тест за технически преглед се страхува от шофьорите в

...
Годишният тест за технически преглед се страхува от шофьорите в
Коментари Харесай

Шофьорите са предупредени да се отърват от популярен аксесоар преди тест за технически преглед или рискуват да се провалят

Годишният тест за механически обзор се опасява от водачите в цялата страна. От скрити проблеми до незабавни ремонти, това по-често води до скъпа сметка - нещо, което всички желаеме да избегнем.

Но има някои стъпки, които можете да предприемете, с цел да избегнете щета. И имайки това поради, специалистите поучават водачите да ревизират още веднъж интериора и екстериора на колата си, преди да я пуснат през механически обзор.

Както се оказва, има общ авто аксесоар, който може да ви накара да не съумеете да извършите механически обзор - и това е толкоз елементарно за водачите да го поправят.

Освежителите за въздух, завързани към огледалото за назад виждане, могат да се възприемат като спънка за видимостта на лидера, тъй че е значимо да се отървете от тях преди теста.

Говорител на сподели: „ Времето на годината, когато би трябвало да се извърши механически обзор, е един от най-нервните моменти за водачите.

„ Изключително значимо е да правите необикновени пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР