Годишният концерт на студентите от специалност Хореография към Варненския свободен

...
Годишният концерт на студентите от специалност Хореография към Варненския свободен
Коментари Харесай

Студенти по хореография представят танцовото изкуство с концерт във Варна

Годишният концерт на студентите от компетентност " Хореография " към Варненския свободен университет " Черноризец Храбър " ще се състои на 23 юни от 18,30 ч. в зала 1 на Фестивалния и конгресен център във Варна. Ще бъдат показани творби, построени на основата на фолклорното и актуалното танцово изкуство. Специални посетители и реализатори ще са възпитаниците на Средното учебно заведение за филантропични науки и изкуства " Константин Преславски " във Варна. 
Академичният танцов спектакъл на университета е креативната лаборатория на студентите от компетентност " Хореография ". Преди месец концерт-спектакълът " Традиции в темп и творчество ", отдаден на 25-годишнината от основаването на Академичния танцов спектакъл на ВСУ " Черноризец Храбър ", извърши до краен лимит зала " Конгресна " на Двореца на културата и спорта във Варна.
Преподавателският колектив, който работи със студентите от Академичния танцов спектакъл, бе отличен с едно от най-високите оценки на Съюза на музикалните и танцови дейци в България - " Златна лира ", почетни плакети на кмета на Община Варна, на Националното посланичество на студентските препоръки, на Асоциацията на учебните заведения с професионално и разширено образование по хореография.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР