Годишният хороскоп за 2023 г. показва, че ви предстои успешна

...
Годишният хороскоп за 2023 г. показва, че ви предстои успешна
Коментари Харесай

Годишен хороскоп за Дева

Годишният хороскоп за 2023 година демонстрира, че ви следва сполучлива в работен проект година. Ще спечелите уважението и утвърждението на високопоставени в службата ви хора. Вашият оптимизъм ще бъде огромен, а насърчението и поддръжката на многото ви другари ще ви поддържат витални. Възможно е да се появи напрежение или напън в фамилията и вкъщи. За да не се трансформира в по-голям спор, просто се придържайте към проекта си да се отказвате от това, от което към този момент не се нуждаете. Ще са нужни самообладание и неизменност, само че ще се освободите от старите ограничавания и нездравословните привички. От рождения си ден нататък ще забележите нараснало възприятие за вътрешен мир и успокоение.

Насладете се на новите благоприятни условия

Деви, следва ви година с доста нови инициативи, както и такива, които към този момент сте почнали и би трябвало да доведете до край. Останете фокусирани върху задачата си, даже това да значи да извършите някои персонални взаимни отстъпки. На работното място ще се радвате на откровени връзки и нови другарства, които ще ви оказват помощ да се развивате. Бъдете деликатни с тайните, които сътрудници ви споделят, и не се изкушавайте да ги разкриете пред несъответствуващ човек. Юли и август ще ви донесат промени, за които от дълго време мечтаете. Уран ще повлияе на опциите ви за пътешестване и образование и ще ви направи по-уверени във опциите ви.

Поглезете се, само че бъдете рационални

Според хороскопа за 2023, вашият втори дом на финансите е доста мощен тази година. Това е типичен сигнал за разцвет и обилие. Радвате се на шанс, печелите с лекост, само че и харчите повече, позволявайки си по-скъпи неща, за които сте мечтали. По0високият стандарт е в следствие от доста старания през последните години. Затова не се чувствайте гузни, в случай че се поглезите, само че не пропускайте да заделите нещо настрани. След средата на годината ви чакат непредвидени разноски, които няма да разклатят финансовата ви непоклатимост, стига да сте спестявали до тогава.

През по-голямата част от 2023 година Юпитер ще бъде в съразмерен аспект с Нептун, вашата планета на любовта. Това предсказва добра финансова поддръжка от вашия другар или брачен партньор и/или доходоносно бизнес партньорство. От втората половина на годината ползата ви към финансите ще стартира да понижава. Имате задоволително и ще желаете да изследвате нови неща, да вземем за пример някои интелектуални ползи. Това ще бъде добър интервал да се запишете на курсове по тематики, които ви интересуват отвън специалността.
Просперитетът ви ще бъде мощен през цялата година, само че изключително от 17 август до 11 септември и от 23 септември до 26 октомври.

Бъдете открити в персоналните връзки

В любовен проект звездите ви оферират вълнуваща и непостоянна година – каквито са последните няколко за вас. Ще се радвате на новооткрита независимост и самостоятелност в любовта. Срещате се с нови, забавни и необикновени хора, които ви зареждат с нови хрумвания и страсти. Обвързаните Деви ще завържат вдъхновяващи другарства, а тези, които още не са срещнали любовта, ще преживеят страхотни флиртове с непредвидени хора. Любовта може да се случи когато и да е. Необвързаните не са застраховани от някои разочарования, само че бързо ще се възстановите, изключително в случай че споделите възприятията си с близки приятелки.

Девите, които са омъжени, е допустимо да изпитат известна рецесия в връзките през второто тримесечие на 2023 година Ще имате потребност от повече пространство, в сравнение с сътрудникът ви ви дава. Вместо да действате на инат обаче, поговорете откровено с него и му обяснете къде бърка. Междувременно не забравяйте да анализирате и своите пропуски и да дарите брачна половинка си с внимание.

За всички Деви 2023 година ще бъде по-важна за сантименталните връзки, в сравнение с за другарските. Ако сте обвързани, внимавайте да не пренебрегнете някои от приятелите си и да ги отблъснете от себе си за дълго време. Необвързаните пък е добре да не се предоверяват на своите ухажори и при съмнение да се извърнат за съвет към своите другари, които ги познават доста добре.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР