Годишните преговори за климата на ООН започват тази седмица. Конференцията,

...
Годишните преговори за климата на ООН започват тази седмица. Конференцията,
Коментари Харесай

Какво да знаете за срещата на високо равнище за климата COP28: Кой ще присъства, кой не и ще има ли значение за планетата?

Годишните договаряния за климата на Организация на обединените нации стартират тази седмица. Конференцията, известна като COP28, събира хиляди водачи от цялостен ​​свят, в това число висши държавни и бизнес чиновници, учени и деятели.

Ето какво би трябвало да знаете за събирането и възможностите за прогрес в лицето на възходящата опасност от изменението на климата.

Какво е COP28?

COP значи „ Конференция на страните “, отнасяща се до страните, подписали Рамковата спогодба на Организация на обединените нации за изменението на климата – съглашение, подписано от над 150 държавни управления през 1992 година

анулирайте по здравословни аргументи, до момента в който се възвърне от грип, оповестиха от Ватикана във вторник. Крал Чарлз ще бъде там и възнамерява да приказва.

Президентът Байдън приказва на COP27 предходната година, само че не възнамерява да участва на COP28 тази година. Американският делегат по климата Джон Кери ще управлява американската делегация. Китайският президент Си Дзинпин също не се чака да участва, само че министър председателят на Индия Нарендра Моди ще бъде т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР