Годините, в които си живееше като принцеса и целият лукс

...
Годините, в които си живееше като принцеса и целият лукс
Коментари Харесай

Мария жали по лукса, в който тънеше като булка на Гущеров

Годините, в които си живееше като принцеса и целият разкош на земЯта й бе поднасян на тепсия, май са залипсвали на Мария. Няма по какъв начин по различен метод да бъдат изтълкувани последните изявления на чалга певицата, посредством които се връща към времената си като госпожа Гущерова. От няколко дни очевидно Мария е потънала в дълбока носталгия и качва фотоси от фотосесиите си от преди 7-8 години, на които е облечена с най-актуалните и скъпи за това време сбирки на Шанел и Диор.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от M A R I A (@maria_official_bulgaria) на Апр 8, 2020 в 3:09 PDT

Като брачна половинка на Християн Гущеров Мария блестеше с елегантна и стилна визия, постоянно бе като извадена от корица на списание, само че след развода още веднъж се върна към чалгарския жанр и кючеците върху масите. Почитатели й към момента и не без съображение я подлагат на критика за изцепката й на фирмен прием от преди няколко месеца, на който с на ниска цена тоалет върти маанета, покачена върху маса, измежду цялостни чаша и бутилки от уиски.

Наблюдателни чалга почитатели видяха още, че някои от носталгичните фотоси на Мария са от къщата на някогашния й брачен партньор. На фрагментите дъщеря й плува в басейна в Бояна, виждат се и кучетата на Гущеров. "Явно жали за лукса, в който тънеше като негова младоженка и който различен надали в миналото ще й подсигури ", разясняват с ненавист меломаните.

фотоси:инстаграм мария
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР