Годините се сменят, а Дженифър Лопес е все така млада,

...
Годините се сменят, а Дженифър Лопес е все така млада,
Коментари Харесай

Джей Ло показва секси форми

Годините се сменят, а Дженифър Лопес е все по този начин млада, секси и неустоима. Първите й фотоси по бански за годината още веднъж провокираха откровеното удивление на милионите й фенове.
 Дженифър Лопес, JLo Beauty и по какъв начин наподобява певицата без грим
Джей Ло - надалеч от съвършена, само че същинска

Без грим - от ден на ден я харесваме по този начин

Явно, след многочислените уговорките в края на предходната година, суперзвездата употребява първите дни на новата, с цел да релаксира.

Тя пусна малко видео от брега на морето, на което се усеща безгрижното й въодушевление, до момента в който прави извършения и се зарежда. Видеото е съпроводено с песента Life Is Good на рапърите Drake и Future.

Певицата е с червен бански от две елементи на Melissa Odabash и транспарантен халат от кафтан на Versace, на гърба на който са изписани нейните букви - J Lo, отбелязва Harper`s Bazaar. Тя е с пусната коса, която разрошва вятъра, и огромни обеци халки.

На друга фотография Джей Ло още веднъж показва съвършените си форми по бански на плажа. Стегнат стомах, стройни крайници, апетитни извивки... Тя наподобява безгрижна, непринудена и доста секси.

А на фотография от тренировката й виждаме, че 51-годишната латинодивата се грижи старателно за това да наподобява точно по този метод.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР