Години след като модната тенденция в снимките дъкфейс“ залезе, в

...
Години след като модната тенденция в снимките дъкфейс“ залезе, в
Коментари Харесай

Някой трябва да го каже: Дами, това не е модерно от години!

Години откакто стилната наклонност в фотосите „ дъкфейс “ залезе, в България това течение надълбоко е пуснало корени и съвсем се трансформира във нездравословен табиет . Във всяко кафене и дискотека могат да бъдат видени дами на всякаква възраст, които при типа на снимащ телефон съвсем автоматизирано свиват устни.

 селфи дъкфейс Gettyimages
През 2010 година един от най-големите уеб сайтове за запознанства в света направи изследване, което целеше да откри кой вид физиономии на фотосите притеглят най-вече персонални известия. Тогава се оказа, че най-подходящото изражение е придобилият интернационална популярност „ дъкфейс “. Специалистите показаха, че той е по-успешен даже и от усмивка .

След към три години наклонността залезе, като отстъпи на „ рибешката физиономия “ - повърхностно и доброволно отворена уста . Световните звезди постоянно могат да бъдат засечени да театралничат с нацупени устни, само че в множеството случаи се долавя възприятие за комизъм и подигравка.

Днес на респект се връщат фотосите, които демонстрират еднаквост, страст, живец . А изследванията са безапелационни – дами, мъжете се нервират от физиономии от вида „ патешка човка “.

И още за стилните трендове в селфитата:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР