Години наред Катерина Евро постоянно обясняваше по медиите, че снаха

...
Години наред Катерина Евро постоянно обясняваше по медиите, че снаха
Коментари Харесай

Катето Евро разлюби бившата на Сашо. Двете взаимно са спрели да се следват в социалните мрежи

Години наред Катерина Евро непрекъснато обясняваше по медиите, че снаха й Таня Тончева й е като родна щерка. Тя сякаш я поддържаше във всичко и двете даже живееха дружно след раздялата на Сашо Кадиев с брюнетката.

„ Живея с някогашната му половинка в къщата, която направих за тях и детето. Той живее на квартира с новата половинка “, съобщи при започване на годината звездата от „ Оркестър без име “.

9 месеца по-късно свекърва и снаха са в ледени връзки. Двете взаимно са спрели да се следват в обществените мрежи. Евро даже е изтрила фотосите си с Таня, както и е премахнала лайковете от всички фотоси на Тончева. Танцьорката, която подари актрисата с внучката й Катерина, също е отследвала свекървата си, само че не е махнала фотосите с нея. Все още стои един благ кадър, където през септември 2023 година честити рождения ден на „ майка си “. Евро обаче е премахнала отбелязването на фотографията, с цел да не й излиза в профила. Очевидно Катето към този момент е в други връзки с Таня и в този момент не желае да има нищо общо с нея.

Не е ясна повода за разрива в отношението сред двете дами. От обкръжението на звездата от „ Оркестър без име “ разясняват, че Таня много я разочаровала, тъй като си разрешила да направи обществен коментар за новата половинка на сина й Сашо Кадиев.

Катето одобри мъчно разлъката на сина си с първата му половинка. Актрисата била твърдо срещу раздялата им, тъй като се тормозила по какъв начин смяната ще се отрази на внучка й. Освен това легендата била мощно привързана към към този момент някогашната си снаха. Двете живееха сплотено в фамилната къща на Катето Евро в Кокаляне. Помагаха си и дружно отглеждаха дребното Кате.

В последна сметка на актрисата й се наложило да се помири с решението на младите. В началото на връзката на Мамин Сашко с Ивелина Чоева Евро не одобряваше новата възлюбена на сина си и дълго време не искаше да я последва в обществените мрежи, нито да й хареса фотосите. С времето обаче моделката очевидно съумя да завоюва сърцето й.

Двете към този момент прекарват много време дружно. Актрисата даже я научи да жули ракия, тъй като в този дом, както е споделяла тя, всеки се научава да го прави рано или късно. Звездата от „ Оркестър без име “ към този момент е първа приятелка с Ивелина и поставя сърца на всичките й фотоси в обществените мрежи. Нещо, което до неотдавна правеше с Таня.

 Първолаче - внучката на Катето Евро е облечена в национална носия за 15 септември - Ladyzone.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР