Години наред адвокатът от Южна Каролина Алекс Мърдо гледа измъчените

...
Години наред адвокатът от Южна Каролина Алекс Мърдо гледа измъчените
Коментари Харесай

Алекс Мърдо, вече осъден за убийство, ще бъде осъден за кражба от 18 клиенти

Години наред юристът от Южна Каролина Алекс Мърдо гледа измъчените си клиенти в очите и дава обещание да им помогне с медицинските им сметки, страданието или просто да оцелееш. След това той открадна по-голямата част, в случай че не и всичко, от това, което завоюва за доста от тях.

Във вторник тези хора би трябвало да погледнат назад към Мърдоу, в затворнически гащеризон, и да му кажат каквото желаят като опозореният юрист, също наказан за ликвидиране, е наказан за десетилетие обири от клиенти и адвокатската си адвокатска фирма.

Драмата в правосъдната зала ще означи още една стъпка в падението на мощен и почитан юрист, чието семейство име господства на правосъдната сцена в дребен окръг Хамптън от генерации и чиито хипотетични закононарушения са постоянно желани от подкасти, книги и онлайн полемики.

Щатските прокурори и юристите на Мърдо договориха 27-годишна присъда за мъжът, който към този момент излежава доживотна присъда без подмяна, откакто правосъдните заседатели го признаха за отговорен в убийството н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР