Години бяха нужни на актрисата Деси Бакърджиева да разкрие, че

...
Години бяха нужни на актрисата Деси Бакърджиева да разкрие, че
Коментари Харесай

Д-р Хинова от Откраднат живот с шокираща изповед: Преживях ужас, биеха ме от ревност!

Години бяха нужни на актрисата Деси Бакърджиева да разкрие, че е била жертва на домашно принуждение. Тя направи признанието си през април и по всичко личеше, че й е мъчно. Може би не се е осмелила по-рано, даже когато през 2014 година стана едно от лицата на акцията " Говори намерено против домашното принуждение “.

Деси, която има щерка от завършила връзка. не разкрива кой я е подложил на това ужасно тестване. Подчертава, че психическото принуждение е по-страшно от физическото. " Раната може да заздравее, само че душeвността – не. Травмата си остава за цялостен живот, изясни ми един психиатър. Вярвам му “, споделя тя.  Д-р Хинова от " Откраднат живот “ продължава да има вяра в любовта, макар преживения смут, написа " Таблоид ".

" Моята точка на шупване не беше нито след първия пестник, нито след първата засегнатост. Търпението от време на време е много дълъг интервал. може би би трябвало да си тръгнеш след първата засегнатост. Но трябваше да се запитам - аз ли съм този човек, който предизвика в теб демона. Първият пестник беше от ревнивост. Приех го като нещо обикновено. Повечето дами, които са жертви на домашно принуждение, никой не знае, че те са жертва. Всичко остава зад заключената врата, зад спуснатото перде. А съседите чуват единствено виковете ", показа Деси.

" Аз се опасявах да посегна, а можех да посегна. Знаеш ли какъв брой е необичайно - удрят те, а теб не те боли. Мислех си, че го заслужавам! Това е най-страшното! Когато един човек е захласнат от теб, от желанието да има всяка част от теб..., това е злокобно! Но за мен това към този момент е минало ", показа още актрисата.

Тя съобщи, че " след този случай " е намерила сили и още веднъж е повярвала на мъжете.  " Защото за мен най-важното е, че хората са разнообразни. Днес до известна степен съм сама ", признава актрисата. " А импровизирано - ще запазя в загадка ", добавя тя.

" Не съм спряла да бленувам - за още деца, да бъда още веднъж младоженка. Не знам, фантазиите се сбъдват. Всичко, което ми се е случило, ме е направило това, което съм. Човек би трябвало да се учи от грешките си. Всичко останало е суетност ", съобщи Деси Бакърджиева.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР