Годината започна изключително силно за Григор Димитров, като след титлата

...
Годината започна изключително силно за Григор Димитров, като след титлата
Коментари Харесай

След загубения финал - промени ли класирането си Григор Димитров

Годината стартира извънредно мощно за Григор Димитров, като след купата от Бризбейн българинът съумя да доближи и до край на Open 13 Provence в Марсилия.
 Григор Димитров и какво показа тенисистът за кариерата си пред bTV
Мисли ли Григор Димитров за края на кариерата си

Каква е огромната му фантазия в тениса

Там най-хубавият български тенисист, за жалост, загуби с 2-0 сета от французина Юго Юмбер и не можа да завоюва втора купа в рамките единствено на към месец.

Титлата от Бризбейн, доброто показване на Australian Open и финалът в Марсилия обаче към този момент се оказват незадоволителни, с цел да може още веднъж да влезе в топ 10 при мъжете.

Според Tennis Majors, българинът остава на 13-то място в международната класация за момента, само че пък неговият конкурент от финала - Юго Юмбер, бележи нанагорнище.

След купата от Open 13 Provence Юмбер ще бъде под номер 18, което е и неговото най-високо класиране все още. Преди това французинът бе достигал до номер 20. Освен това, той ще е и най-високопоставеният френски тенисист в ATP, изпреварвайки Адриан Манарино.
 Григор Димитров на Open 13 Provence - благородният жест към почитател с увреждания след мача в Марсилия
Жестът, с който Григор Димтиров трогна всички

Българинът още веднъж е на висота и на корта, и отвън него

Още на следващия ден Григор Димитров стартира присъединяване си в шампионата ABN AMRO Open в Ротердам, част от ATP 500, където първият му противник ще бъде Лоренцо Сонего. При положително показване българинът има действителни шансове за нанагорнище в ранглистата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР