Годината на Вола, втората от дванадесетте китайски зодиакални животни. Годината

...
Годината на Вола, втората от дванадесетте китайски зодиакални животни. Годината
Коментари Харесай

2021 – Годината на Вола, какво означава?

Годината на Вола, втората от дванадесетте китайски зодиакални животни. Годината на Вола е мощна, надеждна и зависима; обаче смисъла на китайската зодия Вол зависи от позицията му в календара. Сайтът добре е описал нещата към нея.
Родените в годините: 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009 и 2021, хората под годината на Вола китайски зодиакален знак са едни от най-силните хора на Земята.
Годината на Вола в китайската просвета се свързва с непримиримост, умения и упорита работа - характерът за Годината на Вола, или „ niu “ значи също добър и умел, или невероятен човек.
 Какво ни чака в ЛЮБОВТА през 2021-ва, годината на Вола Какво ни чака в ЛЮБОВТА през 2021-ва, годината на Вола
Новата година съгласно китайския календар ще бъде годината на Белия Метален Вол. Това значи, че ще сме смели през 2021-ва, ще ни се сл...
Годината на Вола е желана заради своята резистентност: Годината на Вола съставлява някой, който работи интензивно, само че не желае доста в подмяна, тъй че те постоянно са похвалени за нежния си, само че доблестен темперамент. Той е знак на сполучлива годишна продукция и по тази причина играе огромна роля в китайското земеделие.
Китайският зодиакален календар е 12-годишен годишен цикъл, показан от 12 зодиакални животни.
В китайската митология: Годината на Вола може да се види в цялата китайска митология. В зодиакалния мит той съставлява усърдие, само че волът работи и като един от пазителите на подземния свят.
Пазители на подземния свят: Двамата пазители, Вол-Глава и Конско лице, са първите същества, с които се сблъсква мъртва душа, а Воловата глава и Конското лице непосредствено ескортират новозагиналите до съдилищата на Ада. Историята споделя, че двете животни: Волът и конят били възнаградени от царя на Ада, откакто били доработени до гибел от техните господари. Сега те пазят подземния свят с главата на вол и кон и тялото на човешки човек.
 7 неща, които да НЕ вършиме през 2021-ва, годината на Вола 7 неща, които да НЕ вършиме през 2021-ва, годината на Вола
Според китайския хороскоп 2021 година е годината на Белия Метален Вол – година, която се чака да бъде по-добра от 2020-та и да...
Волът като урок по упорита работа: Докато зодиакалният мит може да накара Вола да наподобява малко простак, волът постоянно бива възнаграждаван за упоритата си работа, както в китайския мит, по този начин и в културата.
Волът като урок по почтеност: Волът илюстрира по какъв начин източноазиатските култури ценят упоритата работа и честността пред измамата, защото Волът рядко се възползва, макар доверчивия си темперамент.
Волът като нравствен лидер: Волът постоянно работи като нравствен водач; мощен и стоичен, когато волът се появи в живота ви, можете да се доверите, че ще можете безвредно да стигнете до дестинацията си.
Въпреки че, към момента не сте сигурни в крайната си цел, Воловете ще могат да ви отведат до място за сигурност и непоклатимост.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР