Годината на Водния Тигър предстои да бъде емоционална и пламенна,

...
Годината на Водния Тигър предстои да бъде емоционална и пламенна,
Коментари Харесай

От 29 април до 1 май - The Mall и сп. ELLE ви канят на събитието „Дни на астрологията“


Годината на Водния Тигър следва да бъде прочувствена и пламенна, само че също по този начин изпълнена с доста въпросителни...сигурни сме, че и вас ви вълнува какво следва!

Ето за какво ви каним на специфичното събитие, проведено от сп. ELLE и, където да чуете най-актуалните прогнози от експерти в сферата и да получите безвъзмезден персонален хороскоп, в който да разберете повече за себе си и за тематиките, които ви вълнуват.

 Дни на астрологията

Ако незабавно ви хрумват най-малко няколко въпроса, които бихте задали, запомнете ги и се присъединете към събитието „ Дни на астрологията “ от 29 април до 1 май в The Mall. Ще ви посрещнат на етаж 1 от 12 до 19 ч. и ще ви приканят с чаша ароматно вино от, с цел да се чувствате още по-приятно през цялото време!

Запазете на място час за своята самостоятелна сесия с един от 6-те ни прелестни астролози, членове на Съюза на астролозите „ Иван Станчев “ – Джина Василева, Елена Арсова, Деси Микулашева, Петя Аргилова, Венета Перелова и Петя Алексеева. За да ви бъде формирана персонална прогноза, не забравяйте, че ще ви е належащо да знаете ден, час и място на вашето раждане.

За удобството ви и красивото чувство по време на събитието ще се погрижат чудесните интериорни решения от сътрудниците ни, и.

 Дни на астрологията

Останете до самия край, тъй като всеки от трите дни ще се проведат отворени лекции, в които астролозите ще показват в детайли три настоящи тематики:
Петък - 29 април – от 18 до 19 ч.
Тема: “30.04 - Новолуние в Телец. Как ще повлияе на всеки един знак (зодия).

Лектори: Петя Алексeева и Ели Арсова

Събота - 30 април – от 15 до 16 ч.
Тема: " След 166 година още веднъж дружно и вкъщи. Съвпад Юпитер и Нептун за всеки знак. "

Лектори: Джина Василева и Петя Аргилова

Неделя - 1 май – от 15 до 16 ч.
Тема: " Астрология за всеки ден. Или по какъв начин да работим с лунния календар, без да сме астролози. “

Лектори: Деси Микулашева и Вени Перелова

 Дни на астрологията

За духовната сила на събитието ще се погрижи Виктория Котева, която ще приветства гостите в своето Ателие за изобразяване с къна. Тя ще ви запознае с двете стилистични направления - индийска и арабска, както и с дълбоката съгласуваност на ритуалните практики с къна и посланията за женственост, филтриране и отбрана, които вплита това антично и толкоз тънко изкуство.

 Дни на астрологията

Освен самостоятелните хороскопи, гостите на събитието ще могат да се забавляват, участвайки в огромната лотария на място, както и в двете готови тематични игри - „ Колелото на шанса “ и „ Стената на стихиите “. Разчитайки на своите знания в астрологичната сфера и доза от своя шанс, всеки участник ще има късмет да си завоюва някоя от партньорските награди!

А ето и обичаните марки, които ги обезпечават:

,,,,,,,,,,,,,,,,,,.

На място ви чака огромната лотария за 3 изящни огърлици със зодиакален знак от! Всеки от трите дни ще бъде изтеглен един щастливец, само че не се чудете по какъв начин ще бъдат планувани зодиите на тримата спечелили...разбира се, те ще имат опцията сами да посетят магазина и да изберат своето зодиакално колие.

 лотария за 3 изящни огърлици

, с цел да следите всички новости към него, да научите повече за астролозите ни и несъмнено, да поканите и приятелите си.
The Mall и сп. ELLE ви чакат на събитието „ Дни на астрологията “ от 29 април до 1 май сред 12 и 19 ч. - етаж 1.

 Дни на астрологията

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР