Годината, която ви очаква ще е наситена и активна. Никак,

...
Годината, която ви очаква ще е наситена и активна. Никак,
Коментари Харесай

Годишен хороскоп за Риби за 2020 г.

Годината, която ви чака ще е наситена и дейна. Никак, по никакъв начин няма да ви е скучно. Не се оплаквайте, вие тъкмо това желаете!  Започнали сте процеси, които ще би трябвало да продължите и завършите през тази година. Още в първите дни на ще би трябвало бързо да се оттърсите от празничния захлас. Очаква ви доста работа, четене, анализиране. Не пестете сили, събудете вдъхновението си.
ще премине като сън. Ще сте забързани от една активност в друга, само че ще сте щастливи и удовлетворени от резултатите. През е добре да се пощадите и да намалите темпото. Все отново ще са ви нужни сили и за останалото време от годината. 
ще е добре да отделите най-малко една седмица за взаимна отмора със фамилията ви. Покрай служебните ви отговорности времето с околните ви ще е намаляло и това ще се усети. Не позволявайте отдалечаване от околните ви хора. Лятната почивка ще закъснее, защото през юни ще имате отговорности, свързани с децата. Осигурете си задоволително сън и направете всичко допустимо, с цел да запазите спокойствието си. Само по този начин ще излезете спечелили от сложна обстановка.
е добре да заминете за по-дълго време надалеч от цивилизацията. Много евентуално е тогава да срещнете нови другари и да се увлечете от нови хрумвания. През август може да извършите гладко завръщане към работния темп, само че без да се претоварвате. Началото на септември е положително време за изключителна отмора. 
ще ви завари с нови сили, сила и ентусиазъм за покоряването на нови върхове. Не позволявайте на никого да ви разколебае в начинанията ви. Със сигурност ще се чувствате изтощени, по тази причина се хранете здравословно, не забравяйте за физическата интензивност. Някои представители на знака може да сключат брак.
ще внесат многообразие в всекидневието ви. Няма да ви остане време за терзания или паники, прескачайки от служебните в персоналните отговорности и отговорности. Постигнатото през годината ще е доста и ще бележи началото на нескончаем сполучлив интервал за вас. 
През 2020 година  Меркурий  ще бъде назадничав 3 пъти. През това време не започвайте нови планове, не закупувайте носители на информация или друга техника, както средства за напредване, като кола. Периодите на назадничавост на Меркурий са следните:
- от 17 февруари до 10 март;
- от 18 юни до 12 юли;
- от 14 октомври до 3 ноември
Венера  ще бъде ретроградна от 13 май до 25 юли. През този интервал не сключвайте брак. Можете да очаквате съществени разтърсвания и смяна в връзките, включително и от финансов темперамент. Възможно е връщането на остаряла обич или дефинитивна разлъка с актуалната.
Марс  ще бъде назадничав от 10-ти септември до 14-ти ноември. Това ще е интервал на понижена интензивност. Трудно ще намирате сили за реализирането на намисленото. През това време бъдете деликатни при боравене с техника, оръжие, остри предмети и разнообразни механизми.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР