Годината е 2022-ра, всеки е със смартфон в ръка, командваме

...
Годината е 2022-ра, всеки е със смартфон в ръка, командваме
Коментари Харесай

Когато FaceApp реши, че си мъж: Зверска излагация на Пиленцето от Монако, Instagram ѝ се смее

Годината е 2022-ра, всеки е със смарт телефон в ръка, командваме техниката вкъщи през мобилния интернет, само че това не значи, че техниката и технологиите са за всеки. В това ни убеди женското Пиленце от Монако, което неотдавна откри чудото на FaceApp и постоянно ни дава материал, на който да се посмеем. Като тази фотография да вземем за пример: 

Ако се абстрахираме от странното бедро на Нина, остава лицето ѝ, което наподобява меко казано друго даже от това, което сме привикнали да виждаме по обработените ѝ фотоси. Добре, че са почитателите на Димитрова, с цел да ни подскаже какво не е наред. " Фейс аппа отново те е разпознал като мъж ", написа ѝ Даниела Велева в коментар. " мани го тоя app, поставя ти мъжки филтри, жено!!! ", поучава я неизвестен консуматор. 

Виж още: Общ служащ със силикон: Пандора от София имала небогати гаджета, само че " обърнала резбата " след тях 

Филтърът е заменен на идващите фотоси, на които Пиленцата са се снимали с локална туристическа забележителност - аления килим в Кан и хартиени фигури на звездите. За малко да им завидим. Е, Боби още веднъж е пропуснат от приложението и фейсът му е все същия. Но неслучайно той е Манекена въпреки всичко!

Изображение: https://www.instagram.com/dimitrova_nina_world/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР