Годината е 2021-ва и какво по-нормално от това някой да

...
Годината е 2021-ва и какво по-нормално от това някой да
Коментари Харесай

Невероятно, но факт: Тези световноизвестни звезди са говорили с духове и могат да се закълнат в това

Годината е 2021-ва и какво по-нормално от това някой да приказва намерено за диалозите си с духове? Убедени сме, че и вие познавате някой, който ще ви опише персонална паранормална преживелица.

А при международните звезди това си е горе-долу ежедневие и всяка от тях има какво да показа. Е, в този момент ви описваме за международните звезди, говорили си с призраци и духове.

Виж още: Какво да НЕ вършиме в леглото по време на секс 

Кристен Стюарт

Около актрисата се случиха в действителност доста и вълнуващи неща, а едно от тях е било (или по-скоро е) диалогът с духове. През 2019 година Кристен споделя пред Vanity Fair, че постоянно си приказва с духове. " Говоря си с тях. Особено постоянно е, когато съм в дребен град, в който фотографирам, и съм в чудноват хотел или апартамент. Тогава чувствам силите, аз съм доста сензитивна. Често виждам не просто духове или призраци, а хора, които не са измежду живите. Те обаче не обичат да приказват ", споделя тя. 

Лили Колинс

През 2019 година актрисата взе участие във кино лентата Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile, в който тя влиза в ролята на Лиз Кендал - приятелката на серийния палач Тед Бънди. Филмът употребява детайли от действителни събития и Лили Колинс споделя пред The Guardian, че духовете на жертвите на Бънди са ѝ помогнали да се приготви за ролята. Една нощ тя се събудила от странни светлини и облици, танцуващи пред очите ѝ. Лили Колинс обаче не се почувствала уплашена, а в противен случай - усетила успокоение и сигурност. Духовете ѝ споделили, че са пристигнали, с цел да я поддържат и да ѝ благодарят, че е разказала тяхната история. 

Виж още: Сензационно изобретение: Цял нов свят се крие в ядрото на Земята! 

Кендал Дженър

" Вярвам в духове. Не знам дали съм виждала, само че несъмнено имам странни истории ", разказвала е тя пред Vogue. Така да вземем за пример домът на Крис Дженър бил населяван от духове. Кендал постоянно чувала, че някой се качва или слиза по стълбите, даже и да е сама вкъщи. Освен това постоянно се пускал душът в банята без забележима причина и някой да го е употребил.

Джиджи Хадид

" Имам много истории, свързани с паранормални феномени ", споделя моделът пред Vogue. " Когато бяхме деца, живеехме в една много остаряла къща, а аз живеех на тавана. Чувах много странни звуци от дрешника, а родителите ми споделиха, че в тази къща е живяла остаряла жена ", споделя тя. Но вместо да се уплашат, семейство Хадид се сприятеляват с духа на починалата. 

Виж още: Ронси и Чоле: Супер свежата родна тиктокърска двойка, която избухна за по-малко от два месеца 

Ариана Гранде

Разбира се, че и тя има сходно преживяване! " Бяхме в Канзас и отидохме в един захласнат от духове палат. След това искахме да отидем в гробището Стал, за което се твърди, че е една от седемте врати на пъкъла на Земята ", споделя пред Complex певицата. Но по пътя тя се изпълва с отрицателна сила, а в колата, с която пътуват, стартира да мирише на сяра, което значи, че при тях е пристигнал дявол. Имало и муха - още един знак. Тогава тя си споделила, че не могат да продължат, отворили прозорците на колата, извикали " извинявайте, не искахме да нарушим спокойствието ви " и си тръгнали. Ариана Гранде обаче прави фотография на мястото и там се виждат лица на демони. 

Майли Сайръс

По време на изявление за английския Elle, Майли споделя злокобна история, случила се в апартамент чартърен в Лондон. Певицата почнала да сънува ужасяващи неща. Нещо повече - не на сън дребната ѝ сестра изпищяла под душа. Оказало се, че колкото и да върти кранчето на студената вода, водата от душа ставала все по-гореща. Така момичето се сдобило даже с изгаряния. 

Виж още: Кратка история на меметата! От troll face до днешно време 

Киану Рийвс

Когато е бил дребен, Киану нееднократно е виждал фантом. " Бил съм на 6 или 7 години. Точно се бяхме прибрали от Австралия. В спалнята бяхме аз, сестра ми, която спеше и бавачката ни. Срещу мен имаше врата, която внезапно се отвори и се появи празно яке, нямаше тяло в него. След това изчезна ", показа той преди време пред Джими Кимъл. Оказало се, че и бавачката е видяла същото.

Изображение: https://www.instagram.com/gigihadid/
https://www.instagram.com/arianagrande/
https://www.instagram.com/mileycyrus/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР