Годината е 1984, когато Арнолд Шварценегер изрича знаменитата фраза I`ll

...
Годината е 1984, когато Арнолд Шварценегер изрича знаменитата фраза I`ll
Коментари Харесай

Той се върна: Арнолд Шварценегер разказва за живота си в нова поредица на "Нетфликс"

Годината е 1984, когато Арнолд Шварценегер изрича популярната фраза I`ll be back (Ще се върна) във кино лентата " Терминатор ". През 2023 година той в действителност се завръща, с цел да опише за живота си в нова документална поредност на " Нетфликс ", която ще се споделя " Арнолд ".

Макар и историята му да е известна на множеството хора, поредицата на " Нетфликс " дава обещание да разкрие неразказвани до момента истории. Документалният филм ще е разграничен на три елементи, които ще покажат " Арнолд като спортист, Арнолд като артист и Арнолд като американец ". В поредицата Шварценегер ще приказва както за триумфите си, по този начин и. Премиерата на кино лентата е планувана за 7 юни.

Шварценегер в никакъв случай не се е криел от камерите и постоянно говореше за живота си. Той е роден в австрийското село Тал в относително оскъдно семейство, само че когато е на 21 години емигрира в Съединени американски щати, с цел да преследва американската си фантазия. Занимава се с културизъм, седем пъти печели " Мистър Олимпия " и се трансформира в лице на този спорт.

През 1970 година стартира да се занимава с кино, а огромната му известност идва при започване на 80-те, когато се снима в " Конан варварина ". Шарценегер взе участие в голям брой други хитови продукции, измежду които " Терминатор " и " Хищникът ".

След триумфа си в спорта и киното, Арнолд Шварценегер влиза и в политиката. През 2003 година, като през 2006 година е избран отново на същата позиция. След като излезе от политиката, той още веднъж стартира да се занимава с кино. Малко преди премиерата на документалния филм на " Нетфликс ", ще излезе комедийния екшън сериал " Фубар " с присъединяване на Шварценегер.

Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР