Година след снимките на „Фермата“ 7 в Шумския манастир „Свети

...
Година след снимките на „Фермата“ 7 в Шумския манастир „Свети
Коментари Харесай

Любо от Фермата“ развя мускули в Шумския манастир

Година след фотосите на „ Фермата “ 7 в Шумския манастир „ Свети Архангел Михаил “ участникът покровител Любомир Иванов, който подари 50 хиляди лв. за реституция на стенописите, се върна в светата обител, написа „ Актуален глас “. Любо не скри задоволството и насладата си, че дворът на светата обител е извънредно добре поддържан и спретнат, както и че зеленчуковата градина край възродения манастир се обработва. Освен като родолюбец, 36-годишният предприемач от Чикаго е и извънредно набожен човек. Затова признава с задоволство, че се усеща блажен да е част от историята на това свято място, където се усеща като вкъщи си.

„ Това място постоянно ме е зареждало. Всеки път като стъпя тук, се усещам доста добре, като че ли съм у дома. Аз дадох цялото си сърце и душа за идеята, възобновяване и облагородяването на мястото “, разкри още риалити героят.



Любо, който напусна шоуто малко преди финала, разкри, че поддържа връзка с избрана част от участниците.

„ Най-вече се слушам с Цвети и Ивайло, с другите по-рядко “, искрено показа ексфермерът.

На въпрос на „ Актуален глас “ дали му се е случила някаква персонална промяна след предаването, Любо закачливо съобщи: „ Категорично, да. С 20 кг. съм повече. В различен аспект – не. Като цяло животът ми продължи със същите темпове. Нищо не се е трансформирало. “



Преуспелият в Съединени американски щати предприемач разкри, че сърцето му към момента е свободно.

„ Ако Господ е рекъл, един ден ще намеря половинката си, дамата, която да ме добавя. Не я диря, пуснал съм се по течението “, с усмивка изясни звездата.



По-късно здравенякът от Благоевград се срещна с монаха на Шумския манастир. Любо откри отец Симеон в църквата в Годеч, където също служи. Любо остана впечатлен от поддръжката на най-големия годечки храм и неповторимите фрески на купола.



Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР