Година след скандала, който шокира милиони зрители по целия свят,

...
Година след скандала, който шокира милиони зрители по целия свят,
Коментари Харесай

,,Още боли. Крис Рок за първи път проговори за шамара на Уил Смит

Година след абсурда, който шокира милиони фенове по целия свят, Крис Рок проговори за, който получи по време на миналогодишните " Оскари ".

Това е първият път, в който Рок споделя нещо за случката - в края на стедтъп шоуто си " Selective outrage " в спектакъл в Балтимор вечерта на 4 март, излъчено на живo по Netflix. Комедиантът наподобява изтощен и отчаян, до момента в който приказва за случая със Смит, споделя Guardian.

" Яко ме зашлевиха преди година ", сподели Рок. „ Хората питат дали ме е заболяло. Все още боли. Ушите ми звънят. "

По време на церемонията на " Оскарите " през 2022 година, Уил Смит завоюва статуетка за " Най-добър артист ". Тогава Крис Рок направи неуместна смешка с Джейда Пинкет Смит, която оплешивява в резултат на заболяване - аполопеция. Смит го предизвести от мястото си, след това потегли към сцената и го зашлеви. Комедиантът отхвърли да повдигне обвинявания.

Дни по-късно Рок беше на присъединяване в Бостън, тогава той показа на сцената: „ Все още обработвам случилото се. В един миг ще проговоря за това. И ще бъде съществено и смешно. "

През миналата година американецът бе на международно турне, само че едвам в този момент отваря дума за шамара.

Рок направи няколко коментара в новото си шоу за хората, търсещи внимание, които се изживяват като жертви.

„ Не съм жертва. Никога няма да ме видите да рева на Опра или Гейл. Никога няма да се случи... поех този удар като Мани Пакиао (боксьор). Болеше ли? Да, мамка му, боли. ", сподели той.

Крис Рок отхвърли да има борба сред него и Уил Смит. „ Знам, че не можете да видите на камерата, само че Уил Смит е доста по -голям от мен. Ние не сме в една и съща категория. Уил Смит се снима във филми гол до кръста. Мен в никакъв случай няма да ме видите да се фотографирам във филм без тениска. В един, в който ми вършат интервенция на сърцето нося пуловер. "

„ Уил Смит изигра Мохамед Али. Мислите ли, че аз бих се явил на прослушване за такава роля? Той изигра Мохамед Али, аз играх воин на име Пуки в " Ню Джак Сити " (екшън криминале от 1991 г.). ", добави комендиантът.

Рок разкри, че шамарът е въодушевил името на шоуто му " Selective outrage " (Селективно възмущение).

„ Уил Смит практикува селективно отвращение. Всички знаят какво се е случило, по дяволите. И всички в действителност знаят, че нямах нищо общо. Не съм заплитал нищо ", сподели Рок. Той напомня случая, в който през 2020 година Джейда Пинкет Смит признава на брачна половинка си, че е имала спекулация с рапъра Аугъст Алсина по време на брака им. Джейда споделя за това пред Смит в епизод на нейното онлайн предаване " Red Table Talk ".

„ Съпругата му спеше с приятеля на сина си, нали? Обикновено не бих приказвал за това, само че по някаква причина те го качиха в интернет. Нямам визия за какво двама надарени души биха създали нещо толкоз принизяващо. Какво, по дяволите? ", върна лентата към предишното Рок. „ На всички тук са ни изневерявали. Никой от нас обаче не е бил интервюиран от индивида, който ни е изневерил по малкия екран. Тя го нарани доста повече, в сравнение с той нарани мен ", счита Рок и добави, че след предаването, което напомня, се е опитал да се обади на Смит, заму изкаже,,своите съболезнования " - той не е вдигнал.

„ Всички го назоваха " кучка " и най-после кого удари? Мен ", засмя се Рок. „ Обичах Уил Смит, през целия си живот го обичах. Направи няколко страхотни кино лентата. Цял живот съм бил на страната на Уил Смит. Сега виждам " Еманципация " (с присъединяване на Смит - б.р.)... "

Крис Рок изяснява, че не е отвърнал в нощта на шамара, тъй като " имам родители, те по този начин ме отгледаха. И знаете ли на какво ме научиха родителите ми? Не се бий пред бели хора “, сподели той и пусна микрофона си на земята, с цел да постави завършек на шоуто.

Уил Смит неведнъж е приказвал за шамара, откакто обществено се извини на Рок ден след " Оскарите " в Instagram: „ Преминах границата, сгреших. Срам ме е. Действията ми не бяха показателни за мъжа, който желая да бъда. ". Месеци по-късно Смит сподели, че е опитвал да се свърже с Рок, само че той не е бил подготвен да приказва.

·
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР