Година след началото на войната на Русия срещу Украйна, 51%

...
Година след началото на войната на Русия срещу Украйна, 51%
Коментари Харесай

"Алфа Рисърч": Под една трета от българите искат ЕС да продължи с военната помощ за Украйна

Година след началото на войната на Русия против Украйна, 51% от българите считат, че Европа би трябвало да работи единно против всяка военна експанзия. Ала единствено 31% са на мнение, че Европа би трябвало да продължи да оказва военна помощ на Украйна, с цел да не се популяризира войната и в други страни.

Това демонстрира допитване на " Алфа Рисърч ", извършено в интервала 18-22 февруари измежду 900 пълнолетни български жители от цялата страна, интервюирани по домовете им посредством директно стандартизирано изявление с таблети.

 Посланието на Зеленски за годишнината от войната в Украйна: Посланието на Зеленски за годишнината от войната в Украйна: " Ще победим всички! "

Според 48% от интервюираните е належащо Европейският съюз да построи тактика за предварителна защита на сходни военни спорове.



Около 43% от интервюираните упорстват, че е необходимо българските партии и институции да изработят единна позиция към войната и глобите против Русия. За 40.1 на 100 България би трябвало да диверсифицира енергийните си доставки, с цел да не бъде подвластна от Русия.

За 33.8% от запитаните Европейски Съюз би трябвало да дава по-активна филантропична помощ на бежанци и страдащи от войната.

Близо 10 на 100 считат, че европейските страни би трябвало да правят отстъпка пред правото на силата и да изпълнят настояванията на Русия.

 Европейски Съюз не съумя да контракти новите наказания против Русия в периода, който самичък си сложи Европейски Съюз не съумя да контракти новите наказания против Русия в периода, който самичък си сложи
Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР