Година след като от TechArt показаха 22-цолови джанти за Porsche

...
Година след като от TechArt показаха 22-цолови джанти за Porsche
Коментари Харесай

TechArt обурудваха Porsche Taycan

Година откакто от TechArt демонстрираха 22-цолови джанти за Porsche Taycan, немската тунинг компания показа и повсеместен пакет, който да усъвършенства визията на електрическия автомобил. За разлика от множеството си планове, тук измененията са единствено образни и не засягат задвижването или пък окачването.



В предната част e заложено на нова добавка под бронята, която сходно на множеството детайли е решена в въглерод, сходно и на обграждащите решетки на отворите за въздух. Джантите с величина от 22-цола за които споменахме по-рано също са налични тук, а допълващи са и карбонови прагове, карбонови капачки на огледалата и рамки на прозорците.



Задницата се е лишила от надписа Porsche в интерес на този на TechArt, а дребен спойлер тъкмо над стоповете също прави усещане. Част от задния дифузьор и добавки в страничната част на броните също са решени в въглерод и допълват визията.



При интериора е заложено на композиция от кожа и алакантара с контрастни шевове и детайли, а кормилото, сходно на задницата е заменил логото на Porsche с това на TechArt. При седалките обстановката още веднъж е същата, където емблемата на тунинг компанията е бродирана.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР